MILOJEVIĆ TRENERU MAČVE POŽELEO DA VODI PARTIZAN: Siguran sam da će doneti nešto novo u ekipu
Vladan Milojević, Foto: Reuters

KUM ZA KUMA

MILOJEVIĆ TRENERU MAČVE POŽELEO DA VODI PARTIZAN: Siguran sam da će doneti nešto novo u ekipu

Zvezda je sa 2:0 pobedila Šapčane na gostovanju u 13. kolu Superlige Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle večerašnje pobede nad Mačvom da ekipa nije dozvolila da se ponovo "opeče" na gostovanju u Šapcu, kao i da može da bude zadovoljan rezultatom.

- Ima elemenata igre koje treba da popravimo, ali u principu mogu da budem zadovoljan. Čestitam igračima na igri i požrtvovanosti, jer ono što smo vežbali, to smo i pokušavali da sprovedemo. Kontrolisali smo utakmicu, protiv jednog dobrog tima na teškom gostovanju... Nismo dozvolili da se opečemo kao što smo to uradili prošle godine - rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je na gostovanju sa 2:0 pobedila Mačvu u 13. kolu Superlige Srbije.

Milojević je ocenio da će Mačva u nastavku sezone napredovati, s obzirom da je vrlo dobro upoznat s filozofijom igre novog trenera šabačke ekipe i svog kuma Darka Tešovića.

- Vrlo malo je mogao da uradi bilo šta za ova dva dana... Ali siguran sam da će on doneti nešto novo u ekipu - rekao je Milojević i poželeo mu da jednog dana postane trener Partizana.

Trener Mačve Darko Tešović rekao je da Zvezda u večerašnjem meču pokazala "koliko je moćna".

- Ima prostora za napredak. Igrači tek treba da prihvate moju filozofiju i moj sistem rada. Zvezda nije reper nama. Oni su danas samo pokazali koliko su moćni. Ostaje mali žal što smo do nekih kartona dolazili, ali to ćemo rešavati u hodu. Ne mogu kao sportista da budem zadovoljan rezultatom, ali mogu igrom koja nam daje svetlost. Znamo da ovo može da bude još bolje - rekao je Tešović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.