LOPETEGIJA ČUVA 18.000.000 EVRA NA KLUPI: Uprava Reala javno poručila Špancu da ne brine za posao!
Đulen Lopetegi, Foto: EPA/Mariscal

POTRVĐENO

LOPETEGIJA ČUVA 18.000.000 EVRA NA KLUPI: Uprava Reala javno poručila Špancu da ne brine za posao!

Ne cvetaju ruže Realu ove sezone

Objavljeno: 12:58h

Real Madrid ove sezone ne liči na sebe.

Na tabeli Primere je trenutno na sedmom mestu i van konkurencije za evrokupove sledeće sezone, a u Ligi šampiona gleda u leđa Romi u grupi G. Da pakao bude veći, sledi duel sa Barselonom u prvenstvu narednog vikenda.

Postojale su spekulacije da će Đulen Lopetegi da dobije otkaz. Međutim, trijumf u Ligi šampiona nad Viktorijom iz Plzenja (2:1) smirio je duhove na "Santjago Bernabeu", a dilemu da li će španski trener i dalje biti na klupi Madriđana otklonila je uprava kluba.

- Lopetegi će sediti na klupi u El Klasiku. U ovakvim situacijama bitno je ostati miran i verovati igračima. Nedeljna utakmica je velika motivacija za nas. Sve je to normalno. Ovo je fudbal, čuli smo te priče, ali ne obaziremo se. Imamo veliko samopouzdanje i odigraćemo dobar meč na "Nou Kampu" - rekao je Emilio Butragenjo, direktor madridskog tima.

Inače, Lopetegija čuva u klauzula iz ugovora koji je potpisao, a to je da će u slučaju kakav god rastanak da bude, Real morati da mu isplati kompletnu sumu za trogodišnji ugovog - 18.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.