DA LI JE OVO PRIJOVIĆEVA PORUKA KRSTAJIĆU? Kada bih dobio više minuta, možda bih i mogao da budem Koperfild!
Aleksandar Prijovic, Foto: Dado Đilas

odjeci lige nacija

DA LI JE OVO PRIJOVIĆEVA PORUKA KRSTAJIĆU? Kada bih dobio više minuta, možda bih i mogao da budem Koperfild!

Šta vi mislite, da li je Prijović zaslužio veću šansu?

Objavljeno: 18:16h

Veliki broj ljubitelja fudbala u našoj zemlji smatra da je Aleksandar Prijović zaslužio više prostora u reprezentaciji Srbiji i da je Mladen Krstajić morao da ubaci napadača PAOK-a u meču sa Rumunijom.

Momak rođen u Švajcarskoj rešeta mreže u grčkom prvenstvu (sedam golova na 11 mečeva) i potvrđuje odličnu formu iz godine u godinu, ipak, kod Krstajića nije dobio prostor. U četiri utakmice Lige nacija Prijović je na terenu proveo svega 14 minuta.

Popularni Prija ističe izuzetnu saradnju sa reprezentativnim kolegom Aleksandrom Mitrovićem i smatra da bi on i Mitar bili sjajan tandem.

- Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari. Ali nisam Koperild da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat - rekao je Aleksandar Prijović i dodao:

- Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu.

Prošle sezone je PAOK bio kandidat za titulu, ali se sezona za klub iz Soluna završila skandalozno...

- Ne mogu mnogo da pričam o tome, ali sudije su tada napravile razliku. Protiv AEK-a i Olimpijakosa su donosili odluke koje se ne donose. Utakmice sa inostranim sudijama ove sezone su definitivno bolje i to se pokazalo kao odlično rešenje - zaključio je Prijović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.