ŽESTOKO OPLEO PO SMS-U: Kojih crnih 100 miliona, ne vredi ni milion! Tri puta na meču pipne loptu! Mitar je klasa!
Sergej Milinković Savić se našao na meti žestokih kritika, Foto: Dado Đilas

Gde su Jović i Kostić?

ŽESTOKO OPLEO PO SMS-U: Kojih crnih 100 miliona, ne vredi ni milion! Tri puta na meču pipne loptu! Mitar je klasa!

Nije štedeo ni Krstajića i njegovu taktiku i izbor igrača

Objavljeno: 13:39h

Sergej Milinković Savić je od najtraženijeg igrača prethodnog leta postao najkritikovaniji u novoj sezoni, što je ozbiljno izazvalo sumnje u njegove kvalitete.

Srpski reprezentativac je daleko od forme u kojoj je bio prošle godine i ne prikazuje partije koje se očekuju od njega ni u klubu, ni u reprezentaciji.

Čuveni srpski trener sa velikim ugledom u Nemačkoj, Dragoslav Stepanović, jasno je poručio da, prema njegovom mišljenju, SMS nije igrač od 100 miliona.

Dragoslav Stepanović bez dlake na jeziku o Sergeju Milinkoviću Saviću
Dragoslav Stepanović bez dlake na jeziku o Sergeju Milinkoviću Saviću foto: Saša Pavlić Koky

- Kakvih 100.000.000 evra što je pričao onaj predsednik Lacija!? Ko će da plati 100.000.000 evra za igrača koji triput dođe do lopte na terenu. Gledao sam ga ovde na utakmici Ajntraht – Lacio, tu je pet puta došao do lopte. To što sam video ne vredi ni 1.000.000 evra, a kamoli te astronomske sume - rekao je Stepanović za "Kurir".

Kako kaže, kada gledate njegove poteze na Jutjubu to deluje lepo i upakovano tako da se pomisli da zaista vredi 100 miliona evra.

Orlići danas igraju poslednji meč kvalifikacija za EP na koje su već obezbedili plasman. Kvota da će pobediti Jermeniju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih reprezentacija Srbije i Jermenije.

Sergej Milinković Savić mora da što pre pronađe staru formu
Sergej Milinković Savić mora da što pre pronađe staru formu foto: Reuters

Stepanović je posmatrao poslednja dva meča reprezentacije Srbije protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija i tvrdi da je naš tim morao da dobije obe utakmice i to ubedljivo, a da je krivac što se to nije dogodilo selektor Mladen Krstajić.

- Trebalo je da bude 5:0 za nas. Stalno menja tim, stalno novi igrači, i dalje će da bude tako... Valjda bi trebalo da bude cilj da se pronađu što bolji igrači. Da onda imamo nekoga uz Mitrovića u ofanzivi. Nemojte tu da zaboravimo i Luku Jovića, već sam mnogo puta pričao o njegovom potencijalu i kvalitetu. Ne znam zašto nije igrao Kostić ni na jednom meču. Jedino ako nije umoran ili povređen, jer u Nemačkoj igra svaku utakmicu i to na vrhunskom nivou - rekao je Stepanović.

Aleksandar Mitrović je za Stepanovića vrhunski igrač
Aleksandar Mitrović je za Stepanovića vrhunski igrač foto: Reuters

On smatra da je Mitrogol igrač vrhunskog kvaliteta, ali da mu je potrebna podrška još jednog igrača.

- Fali nam iza Mitrovića igrač koji bi mogao da ga hrani, ne može on sve sam. Sa ovih pet-šest lopti učinio je maksimum, ali na njega bi trebalo da se odigrao 20-30 lopti. Odbijaju se o njega kao mala deca. Za ovaj nivo protivnika, Mitar je klasa - kaže Stepanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.