SAVIĆ ISKRENO O PSŽ-U: Nije to Liga šampiona, nego liga bogataša! Sve se radi samo za njih, trka fiće i ferarija!
Vujadin Savić u duelu sa Anhelom Di Marijom, Foto: Reuters

Ono što mu je na duši

SAVIĆ ISKRENO O PSŽ-U: Nije to Liga šampiona, nego liga bogataša! Sve se radi samo za njih, trka fiće i ferarija!

Kapiten crveno-belih je rekao kako se oseća i dalje zbog debakla na "Parku prinčeva"

Objavljeno:

Skoro dve nedelje je prošlo od meča između PSŽ-a i Crvene zvezde u Parizu, ali ta utakmica je i dalje u žiži ne samo srpske nego i svetske javnosti.

To je zbog optužbi i tvrdnji francuskog lista "L'Ekip" da je taj meč bio namešten da srpski prvak izgubi sa pet razlike, a da je jedan od čelnika crveno-belih navodno uplatio čak 5 miliona evra na takav ishod.

I dok se Zvezda kao klub izjasnila putem saopštenja i sa gnušanjem decidirano odbacila takve optužbe, kapiten Vujadin Savić, je govorio za "Novosti" o onoj drugoj, sportskoj strani priče i šta se dešavalo na terenu, bez osvrtanja na navodnu aferu.

Vujadin Savić na meču protiv PSŽ-a
Vujadin Savić na meču protiv PSŽ-a foto: Starsport©

- Iskreno, to jeste jedan od najvećih Zvezdinih poraza, ali on ne može da se poredi sa ranijim neuspesima. Ovo sad nije Liga šampiona, nego liga bogataša. Sve se radi samo za njih, zato što ekipe poput Parižana mogu da dovedu igrače kao što su Nejmar i Mbape od 220.000.000 i 180.000.000 evra, a mi svi zajedno vredimo 40.000.000... I eto, vidite da su posle nas taj Lion, vredan 350.000.000 evra, dobili 5:0. Trebalo bi zato da budemo realni. Jeste težak poraz, na kakav Zvezda nije navikla, ali mislim da je posle njega nama glava ostala uzdignuta - rekao je Savić.

Iako je rezultat iz tog meča bio debakl za njegovu ekipu, Savić poručuje da bi bez problema ponovo voleo da igra protiv moćnih "svetaca".

- Deluju veoma moćno. Brži su, tehnički jači. Ja bih i sad, posle svega, opet bio za to da igramo, opet bih voleo da se nadmećemo s njima. Nismo ih se uplašili i nije rezultat 6:1 zato što nas je bio strah. Uzmite ferari i fiću i trkajte se kroz grad, videćemo ko će koga da dobije. Fića može da ga stigne na semaforu, ali će ferari uvek da pobegne. Tako je isto i sa njima. Po trenutnoj formi, verovatno su najbolji tim u Evropi - rekao je Savić između ostalog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.