GDE SU VAM DOKAZI?! ZVEZDIN IGRAČ DAO IZJAVU ZA L'EKIP: Iz kluba su nam rekli da ne pričamo, ali...
El Fardu Ben je dao izjavu mediju koji je optužio Zvezdu, Foto: Starsport©

rekao im šta ima

GDE SU VAM DOKAZI?! ZVEZDIN IGRAČ DAO IZJAVU ZA L'EKIP: Iz kluba su nam rekli da ne pričamo, ali...

"Crvena zvezda ima mnogo neprijatelja, to je veliki klub", poruka je napadača crveno-belih

Objavljeno:

"L'Ekip" ne prestaje sa teranjem svoje priče i svakodnevnim objavljivanjem informacija na temu da je utakmica između PSŽ-a i Crvene zvezde u Ligi šampiona nameštena.

Oni su optužili srpskog prvaka da je namestio da izgubi sa pet razlike na "Parku prinčeva", kao i to da je u sve umešan čelnik kluba koji je navodno uložio 5 miliona evra na takav ishod.

Iz Ljutice Bogdana su povodom ovih optužbi bili više nego jasni, poručivši da je to kaljanje ugleda kluba i sramna manipulacija, kao i da će preduzeti potrebne mere protiv francuskog lista, te pozvali da se svi ovi navodi što pre istraže.

Ujedno od tada su u Zvezdi odlučili da ne pričaju na ovu temu, a i igračima je rečeno da se ne oglašavaju. Međutim, upravo "L'Ekip" je uspeo da dođe do prvotimca crveno-belih, El Fardu Bena, koji je trenutno sa svojom reprezentacijom i koga su ispitali o celoj situaciji.

- U klubu su nam rekli da o celom slučaju ne govorimo. Uostalom, sve što zam o ovome sam pročitao u novinama. Pošto sam sa reprezentacijom, daleko od Evrope, nije da sam se baš uznemirio. Spremao sam se za utakmicu sa Marokom. Trening, video analiza, nisam imao vremena da se bavim ovakvim stvarima - jasan je bio Ben.

El Fardu Ben u duelu sa Veratijem
El Fardu Ben u duelu sa Veratijem foto: Starsport©

Iskusni ofanzivac je bez problema i poručio da je njihova priča nemoguća.

- Kad pročitaš ovakve priče logično je da se iznenadiš, jer nikad tokom karijere, ni u Francuskoj ni u Grčkoj, nisam bio u ovakvoj situaciji. Iskreno, teško mi je da poverujem da neko može da namesti meč Lige šampiona. Uostalom, nikakvi dokazi ne postoje - poručio je decidirano Ben.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler je podsetio i da je Zvezda veliki klub, a kao takav ima sigurno i puno neprijatelja koji bi želeli da mu napakoste.

- Moguće je. Crvena zvezda je veliki klub. I kao i u slučaju svih drugih velikih klubova možda je neko ljubomoran - dodao je Ben.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.