FRANCUSKE NADE JAČE OD SRPSKIH: Prvotimci PSŽ-a, Arsenala, Borusije i ostalih očitali lekciju Orlićima!
Foto: FSS

Petlovi jači od orlova

FRANCUSKE NADE JAČE OD SRPSKIH: Prvotimci PSŽ-a, Arsenala, Borusije i ostalih očitali lekciju Orlićima!

U prijateljskom meču naš tim od igrača starih između 18 i 23 godine poražen je od vršnjaka iz Francuske

Objavljeno:

Kombinovana, mlađa selekcija Srbije sastavljena od igrača rođenih između 1995. i 2000. godine imala je dobru proveru protiv veoma jake U23 selekcije iz zemlje prvaka sveta, Francuske.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi slavili su mladi Francuzi posle veoma dobre predstave koju su prikazale obe selekcije sa 4:2.

U prvih dvadesetak minuta gosti su imali više od igre, ali kako je vreme prolazilo tako je i naša selekcija delovala kompaktnije, jer su na terenu bili igrači koji su iza sebe imali samo dva zajednička treninga. Francuzi su poveli, a Srbija je preko Vlahovića zaslužila da se na poluvreme ode bez pobednika.

U nastavku je izvršeno mnogo izmena, a Francuzi su to znali da iskoriste i bolje se prilagode novonastaloj situaciji. Srbija je uspela da stigne do novog izjednačenja, posle prethodnog gola Adlija, ali onda je iz dva kontranapada Deabi kaznio neuigranost naše selekcije.

Inače, za "trikolore" su igrali neki od igrača koji su već sada poznati široj javnosti poput golmana Fiorentine Lafonta, bisera PSŽ-a Diabija i Adlija, N'Sokija, a tu je bio i igrač Borusije Sagadu, pa Arsenalov Gueduzi...

Srbija - Francuska 2:4 (1:1)

Strelci: Vlahović 34, 61 (Srbija) - Žuan 18, Adli 52, Deabi 64, 75 (Francuska). Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Novak Simović. Žuti kartoni: Glavčić, Srećković, Mrkić (Srbija), Sumare (Francuska).

SRBIJA: Vasiljević (od 85. Marković), Stojković, Kovačević (od 85. Đurić), Eskić (od 46. Petrović), Pankov (od 62. Cvetković), Vukotić (od 79. Tekijaški), Đuričin (od 62. Duronjić), Glavčić, Vlahović (od 62. Stuparević), Srećković (od 79. Pantić), Mrkić (od 85. Lukić).

FRANCUSKA: Lafont, N Dika, Sagadu (od 70. Berned), Deabi, Kuisans, Sisoko, Matondo, Žuan, Basila (od 46. Adli), Luidis, Sumare (od 81. Pintor).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.