DA LI SE JUNAJTEDU ISPLATIO GOL MARSIJALA? Đavole će ovaj pogodak koštati dodatnih 8 miliona evra!
Antoni Marsijal, Foto: Reuters

rus trlja ruke

DA LI SE JUNAJTEDU ISPLATIO GOL MARSIJALA? Đavole će ovaj pogodak koštati dodatnih 8 miliona evra!

Kneževi dobijaju ozbiljnu finansijsku injekciju

Objavljeno: 15:51h

Četa Žozea Murinja je u nedelju upisala pobedu protiv Njukasla i posle preokreta savladala ekipu koju vodi Rafa Benitez rezultatom 3:2, a upravo je Antoni Marsijal postigao jedan pogodak.

Mančester junajted je mladog Francuza potpisao poslednjeg dana prelaznog roka 2015. godine za nešto više od 60 miliona evra iz Monaka, ali to nije sve što klub iz grada tekstila "dužan" Kneževima.

Naime, kada je tadašnju četu Luja van Gala pojačao mladi Francuz, klub iz Kneževine je ubacio zanimljivu klauzulu, po kojoj Mančesterski klub mora da plati dodatnih 8.000.000 evra kada (ako) Marsijal postigne 25 golova, što se desilo upravo prošle nedelje.

Antoni Marsijal
Antoni Marsijal foto: Reuters

Junajted je ovo leto razmišljao da proda Antonija, ali ni tada ne bi izbegao tu da bude prođe bez dodatnih plaćanja pošto se prema navodima Dejli mejla u ugovoru piše da 50 odsto od naredne prodaje Francuza sleduje Monaku.

I ponovo, to nije sve, zato što Kneževi imaju još prilika da zarade na njihovom bivšem fudbaleru pošto postoji još jedna zanimljivost koja se tiče njegovih nastupa u reprezentaciji Francuske.

Klubu čiji je većinski vlasnik ruski biznismen Dimitri Ribolovljev može da zaradi još 8.000.000 evra ukoliko Marsijal zabeleži 25 nastupa za nacionalni tim, a to brojanje počelo je kada je potipisao za Junajted i trenutno mu nedostaje još 8 nastupa kako bi upisao dogovoreni broj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.