SAD HOĆE I IGRAČA PARTIZANA: Crna Gora uzima još jednog Srbina u svoju reprezentaciju!
Foto: Reuters

Sprema se još jedan "prebeg"

SAD HOĆE I IGRAČA PARTIZANA: Crna Gora uzima još jednog Srbina u svoju reprezentaciju!

Pomno prate razvoj svake situacije i uvek su spremni da reaguju kada vide da za nekoga nema mesta u srpskom nacionalnom timu

Objavljeno:

Uoči prvog i istorijskog susreta između Crne Gore i Srbije u Ligi nacija ponovo se podiže prašina oko igranja Srba za tamošnju reprezentaciju.

Bilo je mnogo prašine kada je počelo da se priča o nekim srpskim igračima koji su smatrajući da neće dobiti svoju šansu u dresu "Orlova" prešli da igraju za "Sokolove", a sada FSCG ima na umu još jednog takvog.

U pitanju je iz meča u meč sve bolji napadač Partizana Nemanja Nikolić koji je zapao za oko stručnom štabu crnogorske reprezentacije, što je potvrdio i sam selektor Crnogoraca Ljubiša Tumbaković odgovarajući na pitanja čitalaca "Žurnala".

Nemanja Nikolić bi mogao da postane reprezentativac Crne Gore
Nemanja Nikolić bi mogao da postane reprezentativac Crne Gore foto: Starsport©

- Razmišljamo. Nemanja je sjajan igrač i nije slučajno u Partizanu. Znam da je igrao za Grbalj i da ima korene u Crnoj Gori. Pratimo ga, pitanje je njegovog opredeljenja - rekao je Tumbaković.

Dakle, postoji velika mogućnost da i Nikolić krene stopama Filipa Stojkovića, Mirka Ivanića i ostalih o kojima više možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.