Nova reakcija na izjavu Kolarova o Stojkoviću: I ja sam tako razmišljao, a sad mi je žao što nisam igrao za neku drugu zemlju!
Foto: Beta/Branislav Božić/Reuters

Biće prašine

Nova reakcija na izjavu Kolarova o Stojkoviću: I ja sam tako razmišljao, a sad mi je žao što nisam igrao za neku drugu zemlju!

Povodom najnovijih izjava u srpskom fudbalu oglasio se i predsednik Sindikata fudbalera

Objavljeno:

Aleksandar Kolarov, hteo on to ili ne, uzburkao je duhove u srpskoj fudbalskoj javnosti na prvom okupljanju reprezentacije Srbije kada je prokomentarisao prilično oštro to što su Filip Stojković i Adam Marušić prihvatili da igraju za reprezentaciju Crne Gore.

Kapiten našeg nacionalnog tima je izjavio da on ne razume kako su njih dvojica mogli kao Srbi da prihvate ponude da nastupaju za selekciju druge države i na neki način ih okrivio što nisu bili strpljivi i nisu verovali dovoljno u sebe.

Na takvu njegovu izjavu reagovala je Crvena zvezda koja je stala u zaštitu svog igrača, a pored kluba iz Ljutice Bogdana, na ovu temu se oglasio i predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnosti i bivši igrač, Mirko Poledica.

- Kada sam bio igrač razmišljao sam isto kao Kolarov, samo Srbija i niko više. Danas, skoro 10 godina od kada ne igram, žao mi je što nisam igrao za jednu drugu zemlju koja mi je to nudila, kada se setim da je Petković zvao sina na Svetsko prvenstvo, a bilo je mnogo boljih igrača od njega – poručio je Poledica putem Tvitera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.