OD NAJTRAŽENIJEG NA SVETU DO SLUČAJA: Ne ume da doda loptu, da kreira, da brani... Ama ne ume baš ništa!
Foto: Reuter

šta mu se desilo?

OD NAJTRAŽENIJEG NA SVETU DO SLUČAJA: Ne ume da doda loptu, da kreira, da brani... Ama ne ume baš ništa!

Ako ovako nastavi ništa od transfera vrednog150 milona

Objavljeno: 10:48h

Srpski derbi u Ligi Evrope između Ajntrahta i Lacija završen je ubedljivom pobedom nemačkog tima 4:1, a mediji u Italiji kao jednog od glavih krivaca za poraz Rimljana označili su Sergeja Milinkovića Savića.

Srbin ove sezone ne igra na očekivanom nivou, nije to onaj isti igrač koji je prošle godine plenio u dresu Lacija, a Italijani veruju da je za to kriv novi ugovor.

- Sergej je postao slučaj o kojem mora da se razmišlja. Više ne može ništa na terenu, da doda pas, da kreira, da odigra dobro u fazi odbrane... Baš ništa. Kao da je izgubio motivaciju kad je potpisao novi ugovor. Trebalo bi da se ugleda na Imobilea, koji se bori za svaku loptu iako je, kao i on, produžio ugovor nedavno - napisao je italijanski portal Kalčomerato.

Nije se Milinković Savić proslavio ni na Svetskom prvenstvu, tako da ako nastavi sa lošim igrama, predsednik Lacija, Lolito neće uspeti da zaradi na Srbinu onoliko koliko je planirao. Nekadašnji fudbaler Vojvodine ove sezone odigrao je 8 utakmica, postigao je jedan gol i upisao jisto toliko asistencija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.