NE GLEDA ŠTA LAJKUJE: Kapiten Junajteda izazvao skandal lajkovanjem objave da je vreme da Murinjo ode iz kluba!
Foto: AP

nesporazum

NE GLEDA ŠTA LAJKUJE: Kapiten Junajteda izazvao skandal lajkovanjem objave da je vreme da Murinjo ode iz kluba!

Da li vi mislite da je vreme da Portugalac napusti klupu najtrofejnijeg engleskog kluba?

Objavljeno:

Kapiten Mančester Junajteda Antonio Valensija se našao u problemu zbog jednog lajka, ali je ubrzo uputio izvinjenje i dao bezrezervnu podršku strategu Crvenih đavola.

Naime, Valesnija je u utorak na Instagramu lajkovao sliku na kojoj se on nalazi, a ispod koje je pisalo "Vreme je da Murinjo ode".

- Juče sam lajkovao post na Instagramu bez čitanja teksta koji je pratio fotografiju. To nije moj stav i izvinjavam se zbog toga. Potpuno podržavam menadžera i svoje saigrače. Daćemo sve od sebe kako bismo poboljšali rezultate - napisao je Valensija na svom tviter nalogu.

Mačesterski velikan je u sredu odigrao bez golova na svom stadionu protiv panske Valensije - 0:0. Kapiten Đavola je nakon meča izjavio da je maksimalno uz Žozea Murinja i da ekipa mora da nastavi da se bori uprkos lošim rezultatima.

- Sto odsto smo uz Murinja. On je naš šef, moramo da budemo uz njega i da se borimo - rekao je ekvadorski reprezentativac.

Mančester ima veoma loš start sezone nakon sedam kola nalazi se na desetoj poziciji Premijer lige, dok je u Ligi šampiona drugi iza prvoplasiranog Juventusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.