POJAVILA SE SLIKA RONALDOVE ŽRTVE: Ovo je devojka koja optužuje zvezdu Juventusa za silovanje!
Foto: Reuters

kristijano, sramoto!

POJAVILA SE SLIKA RONALDOVE ŽRTVE: Ovo je devojka koja optužuje zvezdu Juventusa za silovanje!

Svet je u šoku zbog ovog čina petostrukog osvajača Zlatne lopte

Objavljeno: 17:25h

Svet i dalje bruji o strašnom činu Kristijana Ronalda, kada je po optužbi studentkinje Ketrin Majorga nju silovao u Las Vegasu 2009. godine.

Po njenoj tužbi koji je predala sudu, fudbaler Juventusa je njoj platio 375.000 dolara da prećuti silovanje u SAD.

Ketrin je Ronalda optužila da ju je analno silovao pre skoro jedne decenije, a svetski mediji su krenuli u potragu za slikom žrtve ovog zločina.

Posle šoka u Sevilji, gde je poražen sa 3:0, Real igra gradski derbi s Atletikom. Veliki ispit, a kvota na keca je 2,25. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART za meč Real - Atletiko.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo foto: Reuters

Do sada su se samo mogli naći fotografije nekih događaja koji su povezivanjem nekako dovele do slike devojke koja je navodno pretrpela ovaj nemili čin od strane jednog od najboljih fudbalera današnjice.

Navodno, ona i Kristijano su se upoznali na žurki u "gradu kocke" posle čega je fudbaler pozvao nju i njenu drugaricu u svoju hotelsku sobu.

- Zaskočio si me otpozadi, sa belom brojanicom oko vrata. Uporno sam vrištala „Ne, ne, ne!“ i preklinjala te da prestaneš, nikada u životu nisam bila tako uplašena - navodi žrtva u potresnom pismu upućenom slavnom fudbaleru i dodaje:

- Volela bih da mogu svetu da kažem ko si ti u stvari!

Iako je prihvatila novac, ona se posle godinu dana pokajala zbog toga što je uzela pare u zamenu za ćutanje i istinu.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo foto: Reuters

- Nije mi stalo do tvog novca, želim pravdu, ali pravde u ovom slučaju nema, ja više nisam ista osoba koja sam bila pre. Danas bih povukla svoju odluku, prošlo je godinu dana otkako si me silovao. Nadam se da si naučio iz svoje greške! Nikada ne uzimaj tako lako život nekoj ženi kao što si meni - zaključila je Ketrin Majorga u pismu upućenom Kristijanu Ronaldu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.