TRENER MARSEJA O RADONJIĆU: On ima dva problema!
Foto: Printscreen/Youtube/OM

rešiće ih valjda

TRENER MARSEJA O RADONJIĆU: On ima dva problema!

Nemanja nije dobio baš mnogo prilika za igru ove sezone, a Garsija je otkrio i razlog zbog čega je to tako

Objavljeno: 17:26h

Prošlo je mesec dana od kada je Nemanja Radonjić napustio Crvenu zvezdu i potpisao za Olimpik Marsej je brzonogi igrač zabeležio samo 24 minuta u dresu slavnog kluba iz Francuske.

Kada je u Ligi Evrope dobio priliku da igra, bio je glavni krivac za poraz pošto je poslao loš pas prema sredini terena posle kojeg je Luka Jović zakucao loptu u mrežu, ali to više nije tema u Marseju.

Roma na Lacio, Kolarov na Sergeja. Blagi favorit je domaćin s kvotom 2,45, dok je kvota na trijumf gostiju 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za rimski derbi Roma - Lacio.

Radonja nije bio u igrao u mečevima njegovo tima protiv Liona i Strazbura, pošto u prvom nije ni bio u konkurenciji, dok je drugi presedeo na klupi.

Rudi Garsija
Rudi Garsija foto: Reuters

Trener Rudi Garsija je već ranije istakao da je Nemanja igrač za budućnost, a sada je i obelodanio šta je njegov problem.

- Radonjićev problem je to što su Tovan i Paje ti koji su glavni na svojim pozicijama, pa je izuzetno teško pridodati i im trećeg napadača. U Lionu sam takođe želeo da pokažem da je Klinton N'Ži takođe važan igrač za ovaj tim. Ako izuzmemo taj loš pas, Nemanja je imao veoma zanimljivih 15 minuta protiv Ajtrahta. Videćemo ga na treninzima, njemu je potrebno vreme - rekao je Garsija.

Ubitačni duo Olimpika je do sada postigao 10 golova zajedno, Tovan je dao šest, dok je Paje dao četiri, potom slede Žermen sa tri, Okampos i Mitroglu sa po dva, a Nžije je mrežu tresao jednom.

Marsej za PSŽ-om zaostaje osam bodova, što je možda već i previše, ali im ostaje borba za drugo mesto gde je paklena konkurencija, ipak ide se meč po meč, a ove nedelje igraju sa Lilom, a Nžije je povređen pa se očekuje da Nemanja Radonjić uđe barem sa klupe u finišu utakmice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.