FANTASTIČNA UVERTIRA U VEČITI DERBI: Zvezda naciljala prva pojačanja za zimski prelazni rok!
Foto: Reuters

MRKELA RADI PUNOM PAROM

FANTASTIČNA UVERTIRA U VEČITI DERBI: Zvezda naciljala prva pojačanja za zimski prelazni rok!

Sportski sektor kluba iz Ljutice Bogdana ne časi časa... Već se sprema zimska transfer pijaca

Objavljeno:

Ozbiljno se radi u Crvenoj zvezdi, posebno otkad je tu Mitar Mrkela. Mediji iz Rumunije tvrde da će šampion Srbije da ozbiljno zagrize za fudbalera Jašija Dilana Floresa.

Radi se o momku iz Kostarike koji je u poslednje vreme dobrim igrama opasno skrenuo pažnju na sebe, a igra na poziciji veznog. Posebno je primećen zbog pogotka protiv Dinama iz Bukurešta kojim je doneo pobedu svom timu.

- Nekoliko klubova već prati Floresa. Imamo ponude za njega. Spremni smo da uđemo u razgovore - navode rumunski mediji.

Crveno-beli bi za usluge ovog Kostarikanca morali najmanje da ponude 500.000 evra.

Podsetimo, crveno-beli već imaju iskustva sa igračima iz ove države, jer je za našeg šampiona već igrao Džon Ruiz, bivši reprezentativac države protiv koje je Srbija ostvarila jedini trijumf na Mundijalu u Rusiji.

Takođe, Rumuni pišu da crveno-beli ozbiljno posmatraju i mladog levog beka Janaca Pancirua. To bi značilo da se sprema zamena za Milana Rodića.

Dakle, očekuje se da po završetku bajke u Ligi šampiona (naravno, čuda su moguća) nekolicina standardnih prvotimaca napusti redove kluba iz Ljutice Bogdana, pa su već pronađene zamene za njih.

Jedini problem je što su oba ova fudbalera stranci, a zna se da u Superligi na terenu u jednom momentu ne sme da bude više od četiri inostrana igrača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.