GVARDIOLA HVALI MITROVIĆA I JOKANA: Nemam vremena za utakmice protivnika, ali Fulam sam gledao tri puta u poslednje tri nedelje!
Foto: Profimedia

CAR!

GVARDIOLA HVALI MITROVIĆA I JOKANA: Nemam vremena za utakmice protivnika, ali Fulam sam gledao tri puta u poslednje tri nedelje!

- Imaju odlične igrače poput Mitrovića i Serija, a tek način na koji igraju...

Objavljeno:

Trener šampiona Engleske Pep Gvardiola impresioniran je Fulamom i načinom na koji igra ekipa Slaviše Jokanovića, a napadača iz okoline Smedereva Aleksandra Mitrovića vidi kao jednog od dva glavna igrača tog tima.

Dan ranije, Jokanović je u velikom intervjuu hvalio Gvardiolu zbog stila fudbala koji forsira, kao i mnogih drugih stvari, a sada je došlo vreme da se Pep oduži još lepšim rečima.

Četiri pobede u četiri meča. To je učinak Votforda u Premijer lige, a sada mu dolazi uzdrmani Mančester Junajted. Kvota na Votford je 3,80, a na Đavole 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Votford - Mančester Junajted.

- Obično nemam vremena da gledam utakmice protivnika, ali u prethodne tri nedelje sam analizirao čak tri utakmice Fulama i bio sam jako srećan zbog toga. Impresioniran sam onim što sam video i jasno mi je zašto se nalaze u Premijer ligi. Imaju odlične igrače poput Serija i Mitrovića, a tek način na koji igraju - rekao je Gvardiola i naveo ključni razlog zašto mu se dopada povratnik u Premijer ligu:

- Ne pokušavaju samo da dugim loptama dođu pred gol, već žele da stvore svoju igru. Prilično sam siguran da će imati uspešnu sezonu - rekao je Gvardiola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.