Sprema se čistka u upravi Partizana: Nije samo Iliev na udaru, sve zavisi od Večitog derbija!
Foto: Dado Đilas

Grobari čekaju rasplet

Sprema se čistka u upravi Partizana: Nije samo Iliev na udaru, sve zavisi od Večitog derbija!

Svaki dan u crno-belom taboru donosi novu dozu neizvesnosti za klupsku vrhušku

Objavljeno: 10:36h

U FK Partizan ne mogu da budu zadovoljni početkom sezone 2018/2019.

Poraz od Bešiktaša u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope nije neuspeh zbog kvaliteta rivala, ali je igra u revanšu u Istanbulu bila razočaravajuća. Crno-beli takođe imaju problema u Super ligi Srbije i zaostaju za vodećom Crvenom zvezdom pet bodova.

Milorad Vučelić
Milorad Vučelić foto: Dado Đilas

Navijači su nezadovoljni, a beogradska štampa piše da se sprema čistka u vrhu kluba iz Humske. Na udaru su sportski direktor kluba Ivica Iliev, a Partizan bi mogao da dobije i novog predsednika. Srpski telegraf, pozivajući se na izvore iz kluba, piše kako je večiti derbi, koji je na programu 22. septembra, prilika da Iliev i Vučelić malo stabilizuju svoje pozicije, ali da bi u slučaju neuspeha mogli već da počnu da pakuju kofere.

Posle remija bez golova sa Crnom Gorom Rumuni stižu u Beograd, a tu je Srbija u prednosti sa kvotom 1,55 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Srbija – Rumunija

Miloš Vazura
Miloš Vazura foto: Starsport©

Neizvesna je sudbina generalnog direktora Miloša Vazure, a navodi se da bi on mogao da “preživi seču”, koja je planirana za zimsku pauzu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.