Ima i Tole šta da kaže: Ljudi, pustite Krstajića da na miru radi svoj posao!
Foto: Dado Đilas

nije ga bilo

Ima i Tole šta da kaže: Ljudi, pustite Krstajića da na miru radi svoj posao!

Nakon što ih je Krstajić izostavio sa spiska, Milivojević je osuo paljbu po njemu i istakao da selektor laže, dok je Nastasić rekao da više neće igrati za Srbiju dokle god je Krstajić selektor

Objavljeno:

Bivši predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić prokomentarisao je slučaj oko sukoba Luke Milivojevića i Matije Nastasića sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Nakon što ih je Krstajić izostavio sa spiska, Milivojević je osuo paljbu po njemu i istakao da selektor laže, dok je Nastasić rekao da više neće igrati za Srbiju dokle god je Krstajić selektor.

Karadžić smatra da su obojica sjajni fudbaleri, ali da je na selektoru da odluči i napravio je paralelu sa reprezentacijom Francuske, kada je Dešam izostavio Benzemu i kasnije postao prvak sveta.

Matija Nastasić i Luka Milivojević
Matija Nastasić i Luka Milivojević foto: Dado Đilas

- Da se ne lažemo, Milivojević i Nastasić su odlični fudbaleri, ali je na selektoru da li će ih zvati ili ne. Svedoci smo da je Didije Dešam pre Mundijala u Rusiji iz tima izostavio neke od najvećih zvezda. Pre svih, Karima Benzemu. I šta se desilo, osvojio je svetsku titulu. Svesno je žrtvovao prvu opciju u napadu. Pola Francuske ga je pljuvalo zbog toga. Kad se nešto slično desi kod nas onda se diže hajka protiv selektora - rekao je Karadžić.

Tomislav Karadžić i Slaviša Kokeza
Tomislav Karadžić i Slaviša Kokeza foto: Fonet/Aleksandar Barda

Prema njegovim rečima, potrebno je da Milivojević i Nastasić upute izvinjenje kako bi ih selektor vratio u tim.

- Ljudi, selektor je taj koji najbolje vidi dešavanja u svlačionici i na terenu. Žao mi je, svakako, ali Krstajić je jasno rekao da nije zatvorio vrata reprezentacije ni za koga. Neka razmisle o tome. Pretpostavljam da bi te momke, ako zatraže izvinjenje od selektora, on vratio u tim - dodao je Karadžić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.