U Nemačkoj i dalje traje rasulo: Navijači svim silama protiv Gundogana, Levu ne pada na pamet da zove Ozila!
Foto: Fonet, Fonetap

NE ŽELE IH

U Nemačkoj i dalje traje rasulo: Navijači svim silama protiv Gundogana, Levu ne pada na pamet da zove Ozila!

Obojica su se slikala sa Erdoganom

Objavljeno:

Selektor Nemačke Joakim Lev više ne računa na fudbalera Arsenala Mesuta Ozila.

- Kada fudbaler objavi penzionisanje na način na koji je on to uradio ne možete da ga pozovete u tim. To se ne radi. Ko god da se povuče, nema budućnost u ovom sastavu, niti može da računa na neku bitnu ulogu - poručio je Lev.

Mesut Ozil i Ilkaj Gundogan
Mesut Ozil i Ilkaj Gundogan foto: Ap/martin Meissner

O situaciji sa Ozilom pričao je i defanzivac reprezentacije Nemačke.

- Nikada se nisam susreo sa rasizmom u reprezentaciji Nemačke, pa su me zbog toga i iznenadile Ozilove izjave. Igrali smo toliko godina zajedno i tužno je to što se deslio sa njim - istakao je Per Mertezaker.

Nemačka je počela takmičenje u Ligi nacija remijem sa Francuskom, a utakmicu je obeležila i ružna situacija za Ilkaja Gundogana. Igrač Mančester sitija i do sada je bio na udaru fudbalske javnosti u Nemačkoj, zajedno sa Mesutom Ozilom, zbog fotografije sa predsednikom Turske Redžepom Erdoganom, jer tamošnji navijači smatraju da njih dvojica samo iz interesa igraju za reprezentaciju "pancera".

Za razliku od Ozila, koji je tim napustio odmah posle Mundijala u Rusiji, Gundogan je rešio da ostane, ali će izgleda morati da razmisli o svojoj odluci još jednom. Navijači nisu promenili mišljenje o njemu pa su ga u drugom poluvremenu meča sa Francuskom, kada je ušao u igru, glasno izviždali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.