Krkićev otac razjasnio slučaj Zvezda: Nismo razgovarali ni sa kim iz Ljutice Bogdana
Foto: Reuter/matthew Childs

OTKRIĆE

Krkićev otac razjasnio slučaj Zvezda: Nismo razgovarali ni sa kim iz Ljutice Bogdana

Izgleda da je istina drugačija

Objavljeno: 17:30h

Transfer bivšeg napadača Barselone Bojana Krkića u Crvenu zvezdu je propao.

Iako bi ovaj igrač srpskih korena bio veliko pojačanje za "crveno-bele" u Ligi šampiona, generalni direktor Zvezdan Terzić je odbio ponudu menadžerske agencije.

Izgleda da je istina potpuno drugačija. O tome zašto njegov sin nije prešao u klub iz Ljutice Bogdana otkrio je Bojan Krkić senior za "Total soccer".

- Slično nam se desilo i kad je Antić izrazio želju da Bojan igra za Srbiju, pisalo se svašta, a istina je da su ga samo propisi sprečili da obuče srpski dres. Zelimo Zvezdi sve najbolje i da dogura što dalje u Ligi šampiona - izneo je Krkić.

- Sin i ja smo veliki Srbi i veliki zvezdaši i ja bih bio najsrećniji da je Bojan zaigrao za Crvenu zvezdu - rekao je Krkić senior. Otac španskog fudbalera objasnio je i zašto nije bilo moguće pregovarati o transferu. - Nažalost, ogovor sa Stoukom podrazumeva klauzulu od 12 miliona evra, tako da ovog leta nismo pregovarali ni sa kim iz beogradskog kluba - dodao je Krkićev otac.

Ipak, Crvena zvezda neće kuburiti sa napadačima u nastavku sezone. Tu su Milan Pavkov, Nikola Stojiljković, El Fardu Ben, Dejan Joveljić, a tokom prelaznog roka, klub su pojačali Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći koji se zahvalio kineskom Đangsu Suningu na saradnji u prethodnih šest meseci na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.