Milojević pred Vošu: Bio bih ljut kada se igrači ne bi koncentrisali na sledeći meč!
Foto: Starsport©

TRENER CRVENO-BELIH JASAN

Milojević pred Vošu: Bio bih ljut kada se igrači ne bi koncentrisali na sledeći meč!

On zna šta traži od fudbalera, oni znaju šta da očekuju od njega!

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević složio se danas da je njegova ekipa posle plasmana u Ligu šampiona delimično rasteretila, ali da mora da se vrati primarnim ciljevima, a to je Superligi i predstojećoj utakmici protiv Vojvodine.

- Složio bih se sa vama da je jako težak period iza nas. Jul i avgust jesu posebni. Prvenstvo je sada sasvim drugačije, do sada smo sve imali mini-takmičenja... Bilo je dosta neizvesnosti, jednostavno znate da li prolazite ili ne... Sada možete nepredviđene stvari da ispravite. Donekle je rasterećenje, ali nemamo mi taj komfort da se opustimo - rekao je Milojević novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli igraće sutra protiv Vojvodine u sedmom kolu Super lige Srbije, a Milojević je ponovio da je upravo to "najbitniji meč".

- Idemo u Novi Sad da igramo sa jednom stvarno jako dobarom ekipom. Istorija pokazuje vrednost tog kluba. Pravi derbi nas očekuje, uvek je lepo igrati na 'Karađorđu'. Meni je Novi Sad drag. Jako težak meč nas očekuje. Spremamo se na najbolji način. Očekujem spektakl, jer je pravi derbi. Očekujem dobar fudbal i da svi uživamo - kazao je on.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Starsport©

On je kazao da je Vojvodina na prekretnici, jer stvaranje tima nije lako.

- Bio bih ljut kada se ekipa ne bi koncentrisala na sledeći meč. Ne smemo da zaboravimo sledeći meč nikada. Jesu doživeli pražnjenje, ali to vam je posao - rekao je Milojević.

On je rekao da su najnovija pojačanja Zvezde, Ričmond Boaći, Marko Marin i Goran Čaušić pre svega odlične osobe i da su tu da se stvori "zdrava i jaka konkurencija".

- U trci smo za sva tri trofeja. Sledi nam mnogo utakmica. Zdrava konkurencija može samo da vas učini boljim. Dobro će nam doći dve nedelje reprezentativne pauze. Verujem da će posle nje trojica novajlija biti u konkurenciju za tim - rekao je Milojević.

Na pitanje kako se oseća što ima podršku Uprave kluba, Milojević je kazao da je oduvek imao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.