Kapiten kluba iz Premijer lige: Imam 30 godina, ne mogu više da se provodim kao rok zvezda, pa da za vikend dobro igram!
Foto: Reuters

preporodio se

Kapiten kluba iz Premijer lige: Imam 30 godina, ne mogu više da se provodim kao rok zvezda, pa da za vikend dobro igram!

Ponovo uživa u fudbalu.

Objavljeno: 20:22h

Ekipa Votforda na iznenađenje mnogih ekipa je sa svim pobedama ove sezone i ima maksimalni broj poena zajedno sa Liverpulom, Čelsijem i Totenhemom.

Prvi napadač Stršljenova Troj Dini koji je u ovoj sezoni postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju, a dao je i izjavu medijima u kojoj je rekao kako je dosta radio na sebi i da se sada mnogo bolje oseća na terenu.

- Imam 30 godina sada i nisam naivan da mislim da mogu da radim šta hoću, da partijam kao rok zvezda i da i dalje, posle svega toga, mogu da igram dobro za vikend - rekao je iskusni centarfor i dodao.

- Shvatio sam da mi treba nutricionista. Zaposlio sam različite ljude da vode da mi pomognu da vodim računa o svom telu. Ali to je tako samo zbog godina. Počeo sam da vodim računa. Izgubio sam dosta na kilaži - ali nije samo u fizičkom smislu napredovao.

- Jednostavno uživam ponovo u fudbalu. Mislim da je to deo koji ljudi ne razumeju. Ušao sam bio u tu fazu gde mi je fudbal postao posao. A kada ti nešto postane posao onda ne uživaš previše u tome. Ali, sada uživam ponovo u fudbalu i to se sve vidi na terenu - zaključio je Dini.

Dini je u Votfordu od 2010. godine i za njegov boravak promenilo se 10 trenera, a ne krije zadovoljstvo zbog saradnje sa Havi Grasijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.