PARTIZAN JE POBEDIO DRUGU ZAREDOM, ALI... Mirković žestoko nezadovoljan jednim detaljom posle gostovanja Zemunu! (VIDEO)
Foto: Starsport©

ISKREN ČOVEK

PARTIZAN JE POBEDIO DRUGU ZAREDOM, ALI... Mirković žestoko nezadovoljan jednim detaljom posle gostovanja Zemunu! (VIDEO)

Mnogi su primetili istu stvar...

Objavljeno:

Novi trener Partizana Zoran Mirković složio je utiske posle prve utakmice kao superligaškog trenera.

- Delimično sam zadovoljan prvim poluvremenom. Drugim, nikako. Nikako. Loša uvertira za četvrtak. Hteli smo da odigramo drugačije, ali nismo. Što se tiče prvog poluvremena, bilo je dosta dobrih akcija. Želja nam je bila da u gustoj odbrani Zemuna menjamo težište igre i u tim situacijama smo napravili neke dobre stvari. Sve ostalo, osim želje, nije valjalo - rekao je Mirković.

Crno-beli su pobedili 1:0, ali su finiš meča dočekali grčevito se braneći. Partizan u četvrtak igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nordjselanda, koga je pobedio u Danskoj. Šta očekujete tada? - Očekujem tešku utakmicu, imamo teškog protivnika i sigurno da neće biti lako. Ono što me brine je naša igra u drugom poluvremenu u obe utakmice. Da li sama pomisao na negativan rezultat ili poraz utiče da se uvuče strah u igrače i da se bez ikakve potrebe vrate na svoju polovinu... U toj igri stvarno dosta rizikujemo - istakao je.

Zemun je pošteno namučio goste iz Humske. Da je imao veštijeg realizatora mogao je do iznenađenje, mada i ovako može da bude zadovoljan kako se odupro favoritu.

- Poput Bate, mogu i ja da budem delimično zadovoljan. Kvalitetno smo ušli u meč, kontrolisali prvih 20 minuta, a posle primljenog gola ušli u period od 15 minuta slabe igre, kad je Partizan mogao da osigura pobedu. Drugi deo je bio zadovoljavajući. To je model koji bi Zemun mogao da gaji u nastavku sezone. Kvalitet se video, malo je nedostajalo, mislim da će to doći na svoje. Umereni sam optimista - pojasnio je Dragoslav Milenković, trener domaćina posle odlaska Milana Milanovića.

BONUS VIDEO: Vladimir Stojković posle pobede nad Nordsjelandom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.