DINAMO OPET NAPRAVIO ODLIČAN POSAO: Lester ispljunuo 15 miliona za mladog štopera! (FOTO)
Foto: AP/Darko Bandić

ZNAJU KAKO SE RADI

DINAMO OPET NAPRAVIO ODLIČAN POSAO: Lester ispljunuo 15 miliona za mladog štopera! (FOTO)

Engleski šampion iz 2016. godine dobija pojačanje iz komšiluka

Objavljeno: 18:18h

Dinamo Zagreb navikao je ljude na njihove odlične transfere s obzirom na situaciju na ovom prostoru, pa su tako i ove sezone nastavili sa jednim takvim, ovoga puta njihov štoper Filip Benković prodat je Lester Sitiju za 15 miliona!

- Dogovorili smo sve detalje oko transfera Filipa Benkovića u Lester siti. Moram izraziti zadovoljstvo jer smo izborili sjajne uslove – ukupno 15 miliona evra odštete (transfer i bonusi). Benković je dete Dinama s višegodišnjim stažom u prvom timu i njegov odlazak je logičan sled događaja. Uprava Dinama odgovorna je za budućnost kluba i ovaj potez je deo klupske strategije da zadrži ovaj nivo uslova i poslovanja. Isto tako, odlazak u najbolju fudbalsku ligu na svetu iskorak je za Filipa, ali i potvrda ugleda koji Dinamo i njegova fudbalska škola ima u svetu - izjavio je Igor Kodžoman, predsednik uprave hrvatskog šampiona.

On je za Modre zabeležio 80 nastupa, a osvojio je 4 trofeja.

- Daću srce ovom klub, navijačima i svima. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate ove sezone. Ambicije Lestera su uvek velike. Sviđa mi se klub i ovo je dobar korak koji ću napraviti na novom nivou. Srećan sam što sam ovde - rekao je novi član Lisica.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa poslednjeg treninga Partizana pred meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.