NABO TRENERA, POŠIBAO SE SA BAJKEROM, A SAD PREBIO DVOJICU SAIGRAČA: Topla preporuka - ovaj haos od igrača nikako ne dovodite?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Sebastien Nogier

luda glava

NABO TRENERA, POŠIBAO SE SA BAJKEROM, A SAD PREBIO DVOJICU SAIGRAČA: Topla preporuka - ovaj haos od igrača nikako ne dovodite?! (FOTO) (VIDEO)

Hoće li se on ikada smiriti?

Objavljeno:

Veliki talenat, ali se još na početku njegove karijere videlo kako ima velikih problema sa ponašanjem, kao junior je promenio čak tri tima, a kao senior već četiri. Mladi fudbaler Napolija Zinedin Mašaš je svoju karijeru u Karpiju završio ranije nego što se očekivalo.

Ovaj igrač vuče korene iz Alžira i Maroka, 30. juna bio je prosleđen ekipi Karpija kako bi imao više minuta, ali on nije uspeo da dočeka ni početak sezone, jer ga je klub izbacio iz tima zato što se potukao sa čak dvojicom saigrača.

Incident se dogodio u utorak na treningu a jedan od igrača sa kojima se ovaj problematični fudbaler tukao bio je član omladinskog tima pa mu je ovo uzeto kao otežavajuća okolnost. Prva tuča se desila na terenu, a druga u svlačionici.

Ovo mu se ne dešava prvi put, naime, on je u septembru 2017. godine dok je bio član omladinskog tima Tuluza udario svog tadašnjeg trenera Denisa Zanka, jer je izabrao drugog igrača da izvodi penale.

A ranije ove godine u martu se pobio sa motociklistom u Napulju.

Pitanje je samo koliko će Napoli imati strpljenja za njega, posto su ga Tuluz i Marsej odavno izgubili.

Neki od poteza i golova ove lude glave.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.