SADA JE SVE JASNIJE! SMS se izjasnio o svom statusu i o tome gde će nastaviti karijeru! (VIDEO)
Foto: EPA/Alessandro DI Marco

da mu verujemo na reč

SADA JE SVE JASNIJE! SMS se izjasnio o svom statusu i o tome gde će nastaviti karijeru! (VIDEO)

Nakon što je Lacio izgubio u subotu od Arsenala (0:2), Sergej je imao nedvosmislen stav o transferu

Objavljeno: 17:25h

Nakon dosta vremena javio se i famozni Sergej Milinković Savić i rekao koju reč na temu toga, gde će nastaviti karijeru.

Zimus je bilo toliko spekulacija da je prosečnom fudbalskom fanu moglo vrlo lako da se zavrti u glavi od broja "ponuda" i cifara koje su stajale iza istih.

Navodno je PSŽ bio spreman da izdvoji 170 miliona, dok je na ostrvu kolala priča da ga Junajted "plaća" sto miliona, a ove nedelje na Apeninima je jedna od glavnih transfer vesti da je Inter spreman da Laciju plati 30 miliona evra za jednogodišnju pozajmicu srpskog asa, a da potom dobije pravo da ga otkupi za 70 miliona.

Nakon što je Lacio izgubio u subotu od Arsenala (0:2), Sergej je imao nedvosmislen stav o transferu.

- Najpre, drago mi je što sam se vratio (sa odmora - u ekipu). Imam ugovor sa Lacijom pa iako nikada ne možete sa sigurnošću da znate šta će se u fudbalu desiti, moja glava je samo u ovom klubu. Fokusiran sam na moj tim - rekao je Milinković Savić.

On je bio na odmoru otkako je sa Srbijom završio učešće na Mundijalu posle prve faze, pa se naknadno pridružio saigračima.

- Nisam baš očekivao da ću zateći ovoliko ljudi uz naš tim u ovoj fazi priprema. Nadam se da će nas navijači bodriti i u nastavku sezone, mnogo nam znači njihova podrška - poručio je Sergej.

BONUS VIDEO: Delije razvile transparent za Krajinu na dan godišnjice Oluje

(Espreo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.