SERVIRANA BOMBA U RIMU - SMS NA POČEK: 40 miliona odmah i obećanje da će dati još 80 sledeće godine za Srbina!
Foto: Reuters

Iznenadili se

SERVIRANA BOMBA U RIMU - SMS NA POČEK: 40 miliona odmah i obećanje da će dati još 80 sledeće godine za Srbina!

Auh, ovo je bilo neočekivano, pogotovo jer se taj klub ni u jednom momentu nije pominjao kao zainteresovan

Objavljeno:

Milan je bio na rubu propasti sa koga ga je spasila kompanija Eliot posle prevarantskog kineskog gazde, a uz to su i vraćeni u Ligu Evrope, pa se sada silno pojačavaju za narednu sezonu u kojoj se nadaju u preporod.

Da imaju izuzetno visoke ambicije govori i to što su se sada ozbiljno uključili u trku za jednog od najtraženijih vezista - Sergeja Milinkovića Savića.

Sergej Milinković Savić je sada glavna meta Milana
Sergej Milinković Savić je sada glavna meta Milana foto: AP

Taman kada se pomislilo da posle odustajanja Juventusa, PSŽ-a i Reala, neće biti ništa od selidbe srpskog reprezentativca iz Rima, "La Stampa" je bacila bombu u vidu ponude koja je stigla Laciju od "rosonera".

Sportski direktor Leonardo (SMS-a naziva Fenomen) napravio je plan i ponudio ga gazdi rimskog kluba Klaudiju Lotitu koji je do sada tražio 150.000.000 evra za Srbina.

A plan glasi: jednogodišnja pozajmica vredna 40 miliona evra uz obavezan otkup ugovora sledeće sezone za dodatnih 80 miliona. Dakle nešto slično kao i kod dolaska Iguaina iz Juventusa.

Sergej Milinković Savić je procenjen na 150 miliona evra od gazde Lacija
Sergej Milinković Savić je procenjen na 150 miliona evra od gazde Lacija foto: Starsport©

Postoji i "plan B", a on je 20 miliona evra za pozajmicu na godinu dana, 80 miliona evra za obavezan otkup ugovora sledeće sezone i Đakomo Bonaventura da se preseli na "Olimpiko".

Sada je sve na gazdi Lotitu da li će i dalje ostati pri svome da ne da svog najvećeg bisera za manje od 150 miliona ili mu neka od ove dve ponude zazvuče primamljivo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.