VELIKI PREOKRET! Neca Radonjić ostaje u Zvezdi! Evo i do kada... (VIDEO)
Foto: Starsport©

LEPE VESTI ZA DELIJE

VELIKI PREOKRET! Neca Radonjić ostaje u Zvezdi! Evo i do kada... (VIDEO)

Otkako su stigle dve unosne ponude, svaki navijač crveno-belih samo je o tome razmišljao

Objavljeno:

Veliki preokret u slučaju Nemanje Radonjića. Najbolji pojedinac crveno-belih u dosadašnjiem delu kvalifikacija za Ligu šampiona bio je na pragu prelaska u nemački Štutgart, ali je prvi čovek Zvezde stopirao transfer talentovanog Nišlije do kraja kvalifikacija.

Nemački velikan bio je spreman da isplati osam miliona evra za Radonjićev potpis, a pored interesovanja Štutgarda za krilnog napadača Zvezde raspitivala se i Sevilja. Kako prenosi Mozzart spot klub iz Andaluzije je bio spreman da plati milon više od Nemaca.

Nemanja Radonjić
Nemanja Radonjić foto: Reuters

Posle učešća na Svetskom prvenstvu, Radonjić je značajno podigao formu i igra u životnoj formi, što nije promaklo skautima širom Evrope. Uprkos brojnim ponudama, prvi čovek crveno-belih, Zvezdan Terzić istakao je da prodaja dvadesetdvogodišnjeg napadača nije moguća do kraja kvalifikacija. Takođe, Terzić je rekao da u slučaju plasmana Zvezde u Ligu šampiona Radonjić neće napuštati redove prvaka Srbije.

Transfer Radonjića za osam milona bio bi četvrti najveći transfer u istoriji Crvene zvezde. Ipak, Zvezdi bi išlo samo 60 procenata od prodaje, dok bi ostatak podelili Roma i menadžerska agencija koja zastupa Nišliju.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.