SVE JE GOTOVO! Đorđe Jovanović otišao iz Partizana!!!
Foto: Dado Đilas

Adio

SVE JE GOTOVO! Đorđe Jovanović otišao iz Partizana!!!

Obeštećenje će ih koštati između 450 i 500 hiljada evra.

Objavljeno: 18:25h

Đorđe Jovanović pakuje kofere i kreće putem Belgije, ali ne u u Briž, koji je bio nazainteresovaniji za usluge mladog fudbalera, ni u Mehelen gde bi ga tamošnji prvak prosledio na pozajmicu ,već u Lokeren!

Inostrani mediji su spominjali sumu od 400.000 evra na konto obeštećenja, međutim, kako se po srpskim medijim kola, Partizan bi od ovog transfera trebalo da inkasira

u rasponu od 450.000 i 500.000 evra.

I sve to zvuči malo prejeftino za potencijal koji poseduje Čini se, nesrazmerno njegovom potencijalu i mogućnostima, pogotovo posle informacije od pre mesec dana da će dobiti 700.00 evra na ime obeštećenja ako se dogovori sa Brižom.

Sve do danas. Đorđe Jovanović je u društvu menaždera Branka Radovanovića i Uroša Jankovića doputovao u Lokeren, prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa dvostrukim pobednikom Kupa Belgije.

Saradnja je overena do juna 2021, a u papirima je i klauzula po kojoj je saradnju moguće produžiti na još jednu sezonu. Jovanovića u Lokerenu čeka Srbin Marko Mirić, nekadašnji vezista subotičkog Spartaka i Crvene zvezde, koji već tri godine nosi dres kluba na čijoj su klupi svojevremeno sedeli Slavoljub Muslin (dva mandata) i Aleksandar Janković (najpre kao aistent Muslinu, potom samostalno).

E pa baš je Janković uputio reči hvale na račun Jovanovića, istakavši da je Lokeren napravio pravi potez.

- Ubica u kaznenom prostoru, dečko ogromnog potencijala. Prošle sezone bio je treći izbor u napadu Partizana. Ovo mora biti sezona njegovoj proboja. Kapiten je vrlo talentovane omladinske reprezentacije Srbije. Ne očekujte od njega da vam već u narednom kolu odigra 90 minuta, ali uprkos mladosti može da bude od velike pomoći Lokerenu. Čim je klub pokazao ozbiljnost da ga dovede to nešto govori, zar ne? Jovanović je vrhuski napadač u nastajanju. Siguran sam - pojasnio je nekadašnji strateg Crvene zvezde i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Đorđeu Jovanoviću je ovog leta ušao u poslednu godinu saradnje sa Crno-belima, pa je odluka trenera i uprave da ga ne licenciiraju za ovogodišnju Superligu i Ligu Evrope, ukazivala da on sigurno više neće biti deo tima partizana i da će karijeru nastaviti verovatno u inostranstvu.

Zašto je to tako znaju samu unutar Partizana , pošto je svaki put kad je dobijao šansu istu koristio, i bio asistent kod četiri i strelac jednog gola na samom kraju prošlogodišnjeg šampionata.

BONUS VIDEO: Gostovanje Uroša Marjanovića na Happy TV

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.