PROP'O: Svi velikani se otimali oko njega, Real pobedio, ali gde je i šta sada radi Martin Odegard?! (VIDEO)
Foto: Reuters

STRAŠNO

PROP'O: Svi velikani se otimali oko njega, Real pobedio, ali gde je i šta sada radi Martin Odegard?! (VIDEO)

Dečko, ti si dokaz da mlad fudbaler ne sme odmah da ode u veliki sistem, kakav definitino jeste Kraljevski klub iz Madrida

Objavljeno:

Sa 16 godina Martin Odegard je postao fudbaler Real Madrida koji je dobio bitku sa ostalim svetskim gigantima - najžešće je bila zagrizla Borusija pored Španaca.

A, gde je i šta radi tri godinekasnije?! I dalje luta i pitanje je gde će igrati u sezoni 2018/19.

Mladi Norvežanin je igrao u meču protiv Mančester junajteda, koji je Real izgubio, ali se već sada zna da ove sezone neće igrati u timu koji je ostao bez Ronalda. Lopetegi neće računati na njega kada počne sezona, to je potvrdio i u izjavi za norveške medije. - Najvažnije je da igram, važno je otići u klub u kojem ću dobiti šansu - rekao je mladi propali talenat sa severa Evrope.

Najrealnija je mogućnost ostanka u Primeri, a ne isključuje se i mogućnost da igra u Kastilji i naredne sezone. Inače, zanimljiva činjenica je to da je Odegard samo tri dana stariji od Kilijana Mbapea, a ovaj je bio jedan od najboljih igrača na Mundijalu, iako se pre tri godine, kada su svi mediji pisali o Norvežaninu, Francuz nigde nije pominjao.

Ma, nije bio ni na mapi! Dakle, roditelji, pamet u glavu, nemojte prerano da forsirate decu da odrastu, možda im se to na kraju obije o glavu!

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.