INTERNACIONALNI KUP ŠAMPIONA! Malkom ga dao, ali se Roma brutalno osvetila Barsi, Mančester slavio nad Realom! (VIDEO)
Foto: EPA/Larry W Smith

SJAJAN FUDBAL IGRA SE I LETI

INTERNACIONALNI KUP ŠAMPIONA! Malkom ga dao, ali se Roma brutalno osvetila Barsi, Mančester slavio nad Realom! (VIDEO)

Divno veče u Sjedinjenim Američkim Državama

Objavljeno:

U meču Međunarodnog kupa šampiona (ICC 2018) u Majamiju, Mančester junajted je savladao Real Madrid rezultatom 2:1 (2:1). Vođstvo od 2:0 doneli su Aleksis Sančez u 18. i Ander Erera u 27. minutu, a počasni gol za šampiona Evrope postigao je Karim Benzema u finišu prvog poluvremena.

Junajted će u nedelju na "Alijanc areni" odigrati prijateljsku utakmicu protiv Bajerna i to će biti generalna proba za duel sa Lesterom u okviru prvog kola Premijer lige. Real ostaje u SAD još nedelju dana, tokom kojih će u okviru ICC 2018 odmeriti snage još sa Juventusom i Romom.

Ono što je važnije za neutralne fudbalske ljubitelje, Roma se osvetila Barsi za otimanje Malkoma tokom prošle nedelje i to posle preokreta rezultatom 4:2 (1:1).

Katalonci su vodili dva puta, preko Rafinje (6) i novajlije Malkoma (49), koga su nedavno "ukrali" upravo Romi.

Osveta Italijana usledila je u poslednjih 12 minuta, kada su Alesandro Florenci, Brajan Kristante i Dijego Peroti iz penala postigli pogotke za pobedu i veliku injekciju samopouzdanja. Strelac za Romu na utakmici odigranoj u Arlingtonu (Teksas) bio je još Stefan El Šaravi u 35. minutu.

U poslednjem meču ovog pregleda, osvrnućemo se i na rezultat Totenhema i Milana, na kom je slavio londonski klub sa 1:0.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.