ZVEZDA RASPISALA KONKURS! Ko će imati čast da rekonstruiše Marakanu?! (FOTO)
Foto: Espreso

PRIJAVE U TOKU

ZVEZDA RASPISALA KONKURS! Ko će imati čast da rekonstruiše Marakanu?! (FOTO)

Kome će pripasti ovaj istorijski zadatak?

Objavljeno: 01.08.2018. 10:49h

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je sve zainteresovane projektantske firme da uzmu učešće u konkursu povodom rekonstrukcije stadiona Rajko Mitić.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić ranije je najavio da je dugoročan plan da Crvena zvezda dobije moderan stadion, kompletno obnovljen, bez atletske staze.

Marakana
Marakana foto: Espreso

Srpski šampion se oglasio saopštenjem i jasnim smernicama koje zaintersovane strane treba da se vode prilikom podnošenja prijave.

- Pozivamo projektantske firme zainteresovane za učešće na pozivnom konkursu za idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona „ Rajko Mitić“ i sportskog kompleksa, a koji će biti održan u periodu avgust-septembar 2018. godine, da svoju prijavu za konkurs u slobodnoj formi podnesu na adresu e-pošte office@crvenazvezdafk.com.

Uz prijavu obavezno dostaviti i CV i PORTFOLIO firme sa posebnim fokusom na referentne projekte sportskih i javnih objekata. Rok za podnošenje prijava je 07.08.2018. godine.

Lista učesnika kojima će biti upućen poziv za učešće na pozivnom konkursu biće formirana primarnom selekcijom na osnovu kapaciteta i referenci zainteresovanih učesnika.

Uslovi učešća na pozivnom konkursu biće definisani nakon primane selekcije - saopšteno je na zvaničnom portalu crveno-belih.

BONUS VIDEO: "Ne može nam niko ništa" u izvedbi zlatnih Delfina

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media