U FIFI NIKADA NEMA MIRA, NOVI SKANDAL NA POMOLI! U javnost izašle tvrdnje da je Katar kupio Mundijal 2022! (FOTO)
Foto: Reuters

Sramota!

U FIFI NIKADA NEMA MIRA, NOVI SKANDAL NA POMOLI! U javnost izašle tvrdnje da je Katar kupio Mundijal 2022! (FOTO)

Katarci su se ozbiljno angažovali u blaćenju konkurenata za organizaciju predstojećeg Mundijala

Objavljeno: 21:35h

Fudbalska federacija Katara optužena da već neko vreme svesno sabotira direkne konkurente , Sjedinjene Američke Države i Australije, kada je u pitanju dodeljivanje organizacije sledećeg Mundijala, koje će se održati 2022. godine.

Pojedini članovi tima koji su radili na kampanji i aplikaciji Katara kao domaćina izneli su krajnje šokantne tvrdnje da su čelnici fudbalske asocijacije te zemlje, podmitili jednog eminetnog profesora sa preko sedam hiljada evra kako bi napisao izveštaj u kome se dovodi u pitanje sposobnost Amerike da organizuje ovako veliki događaj, iako su već jedamput (1994) bili uspešni organizatori i domaćini najeminentnijeg fudbalskog nadmetanja na planeti.

Ovo nije prvi put da je Katar optužen za nameštanje izbornog procesa, ali su sada isplivali novi detalji, koji su šokirali fudbalsku planetu, a koje fudbalski čelnici ove bliskoistočne države oštro demantuju.

Takođe, njegova uloga je bila i da vrbuje novinare i blogere, koji bi pisali negativne tekstove o obe zemlje, kao i organizacija protesta na ragbi mečevima u Australiji.

U ostalim dokumentima navodi se da su učitelji fizičkog vaspitanja bili angažovani da napišu pismo jednom kongresmenu, u kome bi ga zamolili da novac za organizaciju Mundijala, bude preusmeren u srednjoškolski sport.

BONUS VIDEO: AUUU! NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA! Ovo je najluđi koš koji ste ikada videli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.