KO BI ODOLEO TOLIKOM NOVCU! Zizu dobio neverovatnu ponudu sa Bliskog istoka i to kakvu, 50 miliona po sezoni!
Foto: AP

pare, pare, pare padaju sa neba

KO BI ODOLEO TOLIKOM NOVCU! Zizu dobio neverovatnu ponudu sa Bliskog istoka i to kakvu, 50 miliona po sezoni!

Ovolika svota je dosada neviđena u profesionalnom svetu fudbala među fudbalerima a kamoli među trenerima

Objavljeno: 17:34h

Nakon rastanka sa Real Madridom Zinedin Zidan je rekao da se ne žuri da pronađe klupski angažman, pokrenute su ispekulacije da će uzeti odmor, ali ništa nije spominjao kada su u pitanju angažmani reprezentacija. Javile su se spekulacije da bi Zidan mogao da nasledi Didijea Dešana koji sa fudbalskim savezom francuske ima ugovor do 2020. u slučaju da "trikolori" ne ostvare zadovoljavajuć rezultat na predstojećem svetskom prvenstvu.

Ipak, pre toga, ponuda je stigla od Čelsija, koju je samo preskočio jer je više puta rekao da ne želi u London, ali mu je sada stigla neverovatna ponuda iz Katra.

U pitanju je basnosnovna suma od 50 miliona godišnje, što znači, 200 "milki" za četiri godine koliko bi trajao ugovor. Zidanov glavni zadatak bi bio da spremi reprezentaciju domaćina za sledeći Mundijal 2022. Ovolika svota je dosada neviđena u profesionalnom svetu fudbala među fudbalerima a kamoli među trenerima. Ali, Zidan je oprostio Realu 20 miliona zbog uručenog otkaza, svojevremeno još šest kada se povukao sezonu pre isteka ugovora i novac nije njegov pokretač. Videćemo šta će se desiti, Katar je nešto slično nudio Pepu Gvardioli, doduše manji novac, ali on je otišao u Mančester Siti.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.