NE JEDNO, NEGO DVA POJAČANJA U JEDNOM DANU: Zvezda vratila odbeglog sina! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/fcloznica

Dobio drugu priliku

NE JEDNO, NEGO DVA POJAČANJA U JEDNOM DANU: Zvezda vratila odbeglog sina! (VIDEO)

Crveno-beli su postigli dogovor oko povratka nekadašnjeg svog omladinca na Marakanu

Objavljeno: 14:58h

Ne jedno, nego dva pojačanja Crvene zvezde u jednom danu! Nakon što je dogovoren dolazak Pedra Kondea, klub sa Marakane je vratio i svog nekadašnjeg talenta - Veljka Simića.

Kako javlja "Mozzart sport", nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa klubom u kome je započeo karijeru, pošto je Zemun prihvatio ponudu koja je stigla sa Marakane.

Simić je bio u čuvenoj generaciji koja se razbežala sa Marakane i pre nego je postala punoletna, a u kojoj su bili i Filip Janković i Nemanja Maksimović, a važio je za jednog od najvećih talenata.

Međutim, taj prerani odlazak se ispostavio kao velika greška, jer odlazak u Bazel, a potom i igranje u brojnim klubovima, uglavnom niželigašima, su potpuno skrenuli njegovu karijeru.

Prošlosezonski povratak u Srbiju i igranje za Zemun su mu pomogle da delimično rehabilituje karijeru, a na Marakani smatraju da bi mogao da pomogne ekipi, ali i da se u narednom periodu sprema kao potencijalna zamena za svog vršnjaka Nemanju Radonjića.

Tako će "odbegli sin" dobiti priliku da se iskupi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.