Lalatović pred Izraelce: Makabi je favorit, ali verujem u svoju ekipu!
Foto: Starsport©

SAMO HRABRO

Lalatović pred Izraelce: Makabi je favorit, ali verujem u svoju ekipu!

Utakmica se igra sutra od 19.00 po srednjeevropskom vremenu

Objavljeno: 20:21h

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je Makabi favorit u predstojećem meču, ali je istakao da veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje u Tel Avivu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Čim se bavimo sportom uvek se nadamo da možemo da napravimo dobar rezultat. Ja kao trener, gde god da sam radio, a radio sam u tri od četiri najveća kluba u Srbiji, apsolutno nemam strah ni od jedne ekipe - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare na stadionu u Netanji.

Fudbaleri Radničkog sutra gostuju Makabiju iz Tel Aviva u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Upoznati smo jako dobro s kvalitetima Makabija koji su veliki, za svaki respekt i poštovanje, imate igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu... Mi smo došli u oslabljenom sastavu, bez tri standardna igrača, ali verujem u svoj tim, verujem da možemo da napravimo iznenađenje na vašem stadionu. Imamo respekt prema Makabiju, ali ih se ne plašimo - rekao je Lalatović.

Lalatović je naveo i da je prednost Makabija to što će igrati na svom terenu i pred svojim navijačima.

- Makabi je sigurno favorit u ovoj utakmici", rekao je Lalatović i dodao da je budžet niškog kluba "50 puta manji od Makabijevog.

- Ali, u fudbalu je sve moguće. Kad je Rusija mogla da izbaci Španiju na Svetskom prvenstvu i mi možemo da se nadamo čudu. Ali, ponavljam, jako mi je žao što ne možemo da se predstavimo u najjačem sastavu - rekao je Lalatović.

Na pitanje izraelskih medija da li vidi mane Makabija, Lalatović je naveo da ta ekipa ima više vrlina nego mana.

- Ali ne postoji tim na svetu koji nema mane i mi ćemo te minimalne mane jednog velikog kluba kao što je Makabi pokušati da iskoristimo sutra - rekao je Lalatović.

Novinare je zaninimalo i kojim rezultatom bi bio zadovoljan u sutrašnjoj utakmici.

- Bio bih zadovoljan svakim rezultatom koji bi nam davao nadu da u Nišu rešavamo pobednika za odlazak u treće kolo. Da postignemo pogodak, sa nerešenim rezultatom, našom pobedom... A, kad bi bio poraz sa jednim golom razlike - rekao je trener Nišlija.

Lalatović je imao reči hvale za navijače izraelskog kluba, kao i za trenera Vladimira Ivića.

- On je igrao u Partiznu, ja u Zvezdi, uvek smo bili ljuti rivali na terenu, znamo se i sa terena i ovako privatno i jako smo dobri - rekao je Lalatović.

Utakmica se igra sutra od 19.00 po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Nova pesma Delija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.