POZNATO KO SUDI SRBIMA U LIGI EVROPE! Komšija stiže u Humsku, Italijan deli pravdu Radničkom, a Spartaku... (VIDEO)
Foto: Starsport©

BIĆE INTERESANTNO

POZNATO KO SUDI SRBIMA U LIGI EVROPE! Komšija stiže u Humsku, Italijan deli pravdu Radničkom, a Spartaku... (VIDEO)

Duel Spartaka i Sparte sudiće Poljak Pavel Račkovski sa pomoćnicima Mihalom Obukovičem i Radoslavom Siejkom

Objavljeno:

Prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope 26. jula igraju Partizan, Radnički iz Niša i subotički Spartak, a samo će Nišlije igrati u gostima. Duel u Izraelu između Makabija i Radničkog igra se od 19 časova, a UEFA je za glavnog arbitra te utakmice imenovama Italijana Paola Macolenija. Njemu će pomagati sunarodnici Fabijano Preti i Đakomo Paganezi.

Od 20 časova i 30 minuta u četvrtak počinje duel Partizana i Trakaija. Taj meč sudiće perspektivni Bugarin Georgi Kabakov sa pomoćnicima Martinom Margaritovim i Divanom Valkovim.

Georgi Kabakov ima 33 godine i spada u grupu arbitara u koje UEFA polaže velike nade. Bugarin je delio pravdu na preko 35 međunarodnih utakmica ali za njega pravi dril tek predstoji. Recimo i to da je u sklopu priprema za Mundijal delio pravdu u kontrolnoj utakmici između selekcija Francuske i Republike Irske. Petnaest minuta nakon početka duela u Humskoj lopta će krenuti sa centra i na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu. Duel Spartaka i Sparte sudiće Poljak Pavel Račkovski sa pomoćnicima Mihalom Obukovičem i Radoslavom Siejkom.

BONUS VIDEO: Saša Zdjelar - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.