KAKO ĆE GROBARI REAGOVATI NA OVO?! Bivši igrač Partizana: Delije su najbolji navijači u Evropi!
Foto: Starsport©

Interesantna izjava

KAKO ĆE GROBARI REAGOVATI NA OVO?! Bivši igrač Partizana: Delije su najbolji navijači u Evropi!

On je rekao da su navijači Zvezde i Legije najbolji u Evropi, iako je nastupa za večitog rivala crveno-belih

Objavljeno:

Crvena zvezda će se u slučaju da prođe uspešno 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u 3. rundi sastati sa pobednikom dvomeča Legija - Spartak iz Trnave.

I srpski i poljski šampion su favoriti u svojim mečevima 2. kvalifikacionog kola i očekuje se da se međusobno sastanu u borbi za plej-of za ulazak u najjače evropsko klupsko takmičenje.

Miroslav Radović je kapiten Legije
Miroslav Radović je kapiten Legije foto: AP

Biće to prilika za nekadašnjeg igrača Partizana, sadašnjeg kapitena Legije Miroslava Radovića, da ponovo ukrsti koplja sa sa večitim rivalom.

U slučaju da dođe do dvomeča između beogradskog kluba i tima iz Varšave, svakako će u centru pažnje biti i navijači obe ekipe koji su poznati i po atmosferi i po koreografijama, bakljadama, ali i po incidentima kojima su skloni.

Miroslav Radović je nahvalio navijače Zvezde
Miroslav Radović je nahvalio navijače Zvezde foto: Saša Pavlić Koky

- Znam dobro šta znači igrati na punoj Marakani i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najblje navijačke grupe u Evropi. Biće ludilo na oba stadiona, pretpostavljam. Draž je učestvovati u takvom meču, motiva mi sigurno neće faliti - rekao je Radović za beogradske medije.

Iskusni ofanzivni vezista je pratio prošle sezone igre crveno-belih.

- Znam kako je bilo prošle godine, crveno-beli su odlično igrali. Imaju dobrog trenera, koji je utegao ekipu. Zadržali su većinu igrača i još su se pojačali. Verovatno nam najveća opasnost preti od Radonjića i Bena, mada tu je i Nenad Krstičić, koji je u odličnoj formi i vuče ekipu - rekao je Radović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.