NOSTRADAMUS IZ BRAZILA PROREKAO LIVERPULOV PUT! Ovaj fudbalski fanatik je znao sve, pre nego što se uopšte dogodilo! (FOTO)
Foto: Reuters

treće oko

NOSTRADAMUS IZ BRAZILA PROREKAO LIVERPULOV PUT! Ovaj fudbalski fanatik je znao sve, pre nego što se uopšte dogodilo! (FOTO)


I kada se sagleda situacija pogodio je praktično sve

Objavljeno: 17:10h

Jedan Brazilac je 7. januara ove godine, na svom tviter profilu ostavio poruku nakon prelaska Kutinja u redove Barselone, koja je u tom trenutku izgledala kao samo još jedan savet od strane pasioniranog fana.

Međudim sedam meseci kasnije priča dobija totalno novi obrt.

Sada dotični gospodin budi pitanje kod mnogih ljubitelja fudbala, da li je on brazilski fudbalski Nostradamus, ili samo mudri poznavalac fudbala?!

- Investirajte novac pametno, ne možete da zamenite Kutinja. Ali, ako biste doveli Van Dajka, uz to što će stići Keita i neki golman poput Alisona, uz dodavanje mladog zadnjeg veznog kao Fabinja ili Vejgla, tim će biti mnogo jači nego što je sada- napisao je dotični. I kada se sagleda situacija pogodio je praktično sve.

Za Keitu se znalo još prošlog leta da je posao završen, za Van Dajka se pričalo da želi u klub, ali Alisona i Fabinja niko nije pominjao.

U Liverpulu su možda videli tvit i rešili da poslušaju čoveka, a ako to nije slučaj, onda bi pod hitno trebali da ga zaposle u stručnom štabu tima sa Enfilda.

BONUS VIDEO: Armin Đerlek - izjava posle pobede nad Rudarom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.