KRSTAJIĆ DRŽAO KONFERENCIJU, ULETEO RAMBO PRERUŠEN U NOVINARA! Njegove reči razgaliće fudbalsku Srbiju kao ništa do sad! (FOTO)
Foto: Dado Đilas/Reuters

SVI UZ ORLOVE

KRSTAJIĆ DRŽAO KONFERENCIJU, ULETEO RAMBO PRERUŠEN U NOVINARA! Njegove reči razgaliće fudbalsku Srbiju kao ništa do sad! (FOTO)

Ljudi, loženje može da počne! Dajte Brazil da se igramo!!!

Objavljeno: 19:23h

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da njegova ekipa poštuje Brazil kao fudbalsku velesilu, ali da se neće predati i da će dati maksimum da pobedi i prođe dalje.

- Poštujemo ih kao fudbalsku velesilu, ali gledamo sebe, da pokažemo karakter. Jedva čekamo da počne. Jednostavno, igramo protiv velikog Brazila. Nećemo se predati, daćemo maksimum i videćemo na kraju kakav će biti rezultat. Sigurno će biti zanimljivo. Nemamo strah - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Moskvi.

Srbija će u sredu od 20.00 igrati protiv Brazila odlučujuću utakmicu na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

- Ne treba trošiti reči o Brazilu, to je fudbalska velesila. Imaju svoj način na koji se spremaju. Opušteni su pred svaku utakmicu, bez obzira na imperativ - kazao je Krstajić.

Dodao je da Brazil ima 23 pođednako kvalitetna igrača i da je "manje više isto" ko god da nastupi. Rekao je da je to kompaktna, kvalitetna ekipa i da svako može da reši utakmicu.

foto: Starsport©
foto: Starsport©

Selektor je naveo da je na velikim takmičenjima uvek bilo iznenađenja i ispadanja velikih timova, tako da to očekuje i na šampionatu u Rusiji. Istakao je i podršku koju reprezentacija Srbije ima u Rusiji.

- Osećamo se kao da igramo u Srbiji. Rusija je naša bratska zemlja i osećamo to na svakom koraku. Ne sumnjam u podršku kao u prethodnim utakmicama. Treba da damo maksimum na terenu uz takvu podršku - rekao je Mladen Krstajić.

Novinari su ga pitali za kaznu koju je dobio od FIFA, na šta je Krstajić rekao:

- To je iza nas, okrenuli smo se Brazilu, najbitnije je da se spremimo za tu utakmicu, a ono što je iza neću više pominjati.

Dejan Rambo Petković
Dejan Rambo Petković foto: News1/Dragana Udovičić

Među poslednjima pitanje je postavio legendarni fudbaler srpskog i brazilskog fudbala Dejan Rambo Petković koji radi za stanicu O Globo. Pokušao je, u ulozi novinara, da ohrabri selektora i kapitena rečima da Srbija nema sutra šta da izgubi.

BONUS VIDEO ANA I NJEN OTAC PRATE ORLOVE U STOPU: U Rusiji smo sreli fudbalerku iz Srbije koja je verni navijač Orlova

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.