RAMBO ZNA KAKO STOJE STVARI: Brazilci pitali Petkovića koje su slabosti Srbije, a on je počeo da nabraja!
Foto: News1/Dragana Udovičić

MAJSTOR ISKREN

RAMBO ZNA KAKO STOJE STVARI: Brazilci pitali Petkovića koje su slabosti Srbije, a on je počeo da nabraja!

Teorija je jedno a praksa sasvim nešto drugo, ali ako pogledamom malo bolje ni teorija ne stoji baš najbolje, na tričavih 7 %

Objavljeno: 17:12h

Dejan Rambo Petković je poželeo da Srbija i Brazil prođu u osminu finala iz grupe E Mundijala u Rusiji, ali su baš male šanse da se tako nešto desi. Za to je potrebno da Kostarika pobedi Švajcarce, a da Srbija savlada Brazil. Postoji opcija i po kojoj Srbija može igrati nerešeno sa Brazilom, a da Kostarika savlada sa 2 gola razlike Švajcarsku, i u tom slučaju Srbija i Brazil idu dalje.

Dakle, potrebno je čudo, što se neće svideti legendarnom srpskom fudbaleru Rambu Petkoviću. Kako je predstavio Srbiju Brazilcima? - Ovo su talentovani momci, ali 2010. godine Srbija je imala bolji sistem, boljeg trenera, što su demonstrirali na utakmicama. Ranije, 2006. godine, to je bilo slabo. Sada Srbija ima spoj mladosti i iskustva. Ivanović, Kolarov, Tošić, Stojković... Ivanović je postao igrač sa najviše nastupa za selekciju Srbije. To je tim koji je zaslužio da se nađe na Mundijalu, treba im čestitati na tome, ali su upali u tešku grupu, najtežu. FIFA rangiranje ne znači mnogo, ova grupa je najjača - rekao je Petković.

- Srbija ima igrače koji igraju u najjačim ligama na svetu. Imaju napadača koji zna da postiže golove, Mitrovića, imaju Tadića, pravu "desetku". Imaju šansu da daleko doguraju na Mundijalu - rekao je Petković. Na pitanje da prokomentariše slabost našeg tima, Petković je rekao da je to česta promena sistema.

- Mislim da je promena sistema najslabija tačka Srbije. Možda im fali samopouzdanja. Neki igrači imaju sjajan potencijal, ali samo nekoliko utakmica u dresu reprezentacije. Ima mnogo nedostataka... Utakmica je na programu u sredu od 20 časova, verujemo da će i Rambo Petković srcem biti na našoj strani.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.