FILIP KASALICA ZA KURIR IZ UŠĆA: Pobedićemo Brazil kao Nemce pre osam godina!
Foto: Printscreen/Kurir TV

DOživi prvenstvo

FILIP KASALICA ZA KURIR IZ UŠĆA: Pobedićemo Brazil kao Nemce pre osam godina!

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg će svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice biti emitovan program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo

Objavljeno: 18:55h

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Filip Kasalica, rekao je za emisiju “Doživi prventsvo”, gledaoce Kurir TV-a, Esspresa i Šoping centra Ušće, svoje viđenje svega onoga što smo gledali na Svetskom prvenstvu u Rusiji Orlovi i meč sa Brazilom ni ovoga puta neće biti zaobiđeni!

- Rusija me je prijatno iznenadila, pošto nije igrala kvalifikacije. Urugvaj može da ih iznenasdi, iako su odigrali lošije. Ipak, malu prednost dajem Rusima, kojima pun stadion može samo da pomogne - rekao je Filip.

O meču Srbija - Brazil Kasalica je rekao:

- Brazil je sada isto štop i Nemačka pre osam godina. Tada su nas svi otpisali, a dobili smo nemce u Africi. Odigrali jesmo lošije, ali ja verujem da možemo bolje. Atmosfera je bitna. Znate, kada sam 2014. bio u Zvezdi titulu smo uzeli na atmosferu u svlačionici. Mislim da Brazil jeste jak i da ima 22 kvalitetna igrača. Ako pobdimo ili prođemo dalje, voleo bih da igramo sa Meksikom. Ako moram da prognoziram neka bude 1:0 za nas - rekao je Kasalica i dodao:

- Argentina me je neprijatno iznenadila i nadam se da će uspeti da prođu. Nemci? Fudbal se igra dok oni ne pobede. Sa druge strane Portugal me je iznenadio, nisam očekivao da će imati šest bodova posle dva kola.

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod.

Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

BONUS VIDEO: ORLOVI RASPOLOŽENI PRED BRAZIL: Pogledajte kako je izgledao današnji trening reprezentacije Srbije u Svetlogorsku (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.