UNIQA OSIGURANJE TE VODI U BARSELONU NA EVROPSKO PRVENSTVO!
Foto: Promo

Kupi putno i plivaj u nagradama kao delfin

UNIQA OSIGURANJE TE VODI U BARSELONU NA EVROPSKO PRVENSTVO!

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećom vrednošću kupljenih polisa, biće nagrađivani u dva navrata – prvi put u julu i drugi u septembru

Objavljeno:

Put u Barselonu na Evropsko prvenstvo u vaterpolu, originalne kapice reprezentacije sa potpisom naših delfina i vaučeri u vrednosti od 1.000, 500 i 300 evra za putovanje po izboru, samo su neke od 250 vrednih nagrada koje ovoga leta mogu da osvoje korisnici UNIQA putnog osiguranja.

Učešće u nagradnom takmičenju „Kupi putno i plivaj u nagradama kao delfin“ direktno će uzeti svi oni koji u periodu od 11. juna do 31. avgusta kupe UNIQA putno osiguranje preko vebšopa, u nekoj od poslovnica ove kompanije, filijalama Raiffeisen i Addico banke ili partnerskim turističkim agencijama. Uslov je da vrednost kupljene polise ili više njih – za članove porodice ili prijatelje – bude veća od 5.000 dinara.

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećom vrednošću kupljenih polisa, biće nagrađivani u dva navrata – prvi put u julu i drugi u septembru.

UNIQA OSIGURANJE
UNIQA OSIGURANJE foto: Promo

A, za sve one koji od 1. juna do 30. septembra putno osiguranje kupe preko vebšopa ili u UNIQA poslovnicama, očekuje specijalno iznenađenje – osiguranje doma za samo jedan dinar dok su na odmoru!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.