KOJA KOSTARIKA? ONI SU ZABORAVLJENI! Srpski fudbaleri kao mašine na treningu posle pobede nad Kostarikom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Nema odmora

KOJA KOSTARIKA? ONI SU ZABORAVLJENI! Srpski fudbaleri kao mašine na treningu posle pobede nad Kostarikom! (FOTO) (VIDEO)

Mladen Krstajić je već dan posle meča izveo igrače na treningu u Svetlogorsku

Objavljeno:

Nema odmora i predaha za srpske fudbalere! Pobeda nad Kostarikom je već arhivirana i oni su se okrenuli pripremama za sledeći meč, koji je sada još važniji.

Naredni protivnik našeg tima jeste reprezentacija Švajcarske koja je odigravši nerešeno sa Brazilom još jednom potvrdila da se radi o izuzetno opasnom timu i da će naši "Orlovi" morati još jače da pristupe tom meču nego protiv Kostarike.

Oni su se posle susreta na stadionu u Samari vratili u svoj kamp u Svetlogorsku i već u ponedeljak bili na treningu na terenu.

Branislav Ivanović i Nemanja Matić dobro raspoloženi na treningu u Svetlogorsku
Branislav Ivanović i Nemanja Matić dobro raspoloženi na treningu u Svetlogorsku foto: Dado Đilas

Atmosfera je očekivano posle pobede bila dobra, ali i radna o čemu svedoče fotografije i kadrovi koje je zabeležio fotoreporter Kurira.

Strelac pobedničkog gola Aleksandar Kolarov radio je punom parom zajedno sa Nemanjom Radonjićem
Strelac pobedničkog gola Aleksandar Kolarov radio je punom parom zajedno sa Nemanjom Radonjićem foto: Dado Đilas

Utakmica sa Švajcarskom se igra u petak od 20 časova, a sada naši igrači neće morati da putuju daleko, već samo do obližnjeg Kalinjingrada, koji je na pola sata vožnje od njihove baze.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.