U INAT GVARDIOLI, U IME FUDBALA! Ture je spreman na platu od 200 evra, samo da ode iz Sitija!
Foto: Reuter

Nastavlja se

U INAT GVARDIOLI, U IME FUDBALA! Ture je spreman na platu od 200 evra, samo da ode iz Sitija!

Sada nam preostaje da vidimo hoće li Tureov inat pobediti i da li će se zaista desiti najuvrnutiji transfer u istoriji modernog fudbala

Objavljeno: 16:56h

Klupko se lagano odmotava u slučaju koji je izbio između Jaje Turea i Pepa Gvardiole, a u celu priču se sada uključio i menadžer fudbalera Obale Slonovače Dimitri Seljuk.

On je Gvardioli natrljao na nos, da je kupio uspeh parama Sitija, da je samo zbog novca u klubu, da bi i njegova baba sa Bajernom bila prvak, znate i sami šta je sve Ukrajinac govorio o Jaji Tureu.

Ipak to nije srž cele ove priče.

Naime, Seljuk kaže da je Ture spreman da posveti Gvardioli sledeću sezonu. - Jaja pristaje da igrao za 1 funtu nedeljno, ako se radi o klubovima iz prvih šest u PL. On može da igra na najvišem nivou i hoće to da pokaže. Naravno, ugradiće bonuse u slučaju uspeha, ali eto toliko košta, nije mu do novca - dodao je Seljuk. Dakle, koji su to klubovi u pitanju? Junajted, Arsenal, Liverpul, Totenhem i Čelsi bi mogli da dovedu Afrikanca i da ga plate, ako smo dobro razumeli oko 200 evra godišnje bez uključeni bonusa. - Ovo je jedinstvena ponuda u istoriji fudbala, ponosni smo na nju, imamo mnogo predloga za veliki novac, ali ovde nije novac u pitanju već motiv i ponos, Ture hoće nešto da dokaže - poručio je Seljuk.

Sada nam preostaje da vidimo hoće li Tureov inat pobediti i da li će se zaista desiti najuvrnutiji transfer u istoriji modernog fudbala.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.