DONEO OPRAVDANJE: Karijusu ustanovljen potres mozga na finalu Lige šampiona!
Foto: EPA/Armando Babani

OVO DOSTA MENJA PRIČU

DONEO OPRAVDANJE: Karijusu ustanovljen potres mozga na finalu Lige šampiona!

Doktori bolnice u Masačusetsu utvrdili su da je Loris Karijus doživeo potres mozga nakon kontakta sa Serhijom Ramosom u 49. minutu meča

Objavljeno: 21:29h

Priča o Lorisu Karijusu dobija novi epilog. Nemački čuvar mreže doživeo je potres mozga tokom utakmice finala Lige šampiona 26. maja u Kijevu! Golman Liverpula napravio je dve neshvatljive greške koje su Realu donele treće uzastopno zvanje prvaka Evrope, a dvanaest dana nakon famoznog meča detaljnim lekarskim pregledima utvrđeno je da je doživeo potres mozga tokom meča finala Lige šampiona.

Doktori bolnice u Masačusetsu utvrdili su da je Loris Karijus doživeo potres mozga nakon kontakta sa Serhijom Ramosom u 49. minutu meča. Samo dva minuta nakon pomenute situacije Karijus je poklonio loptu Karimu Benzemi, a sedam minuta pre kraja finala nije uspeo da zaustavi loptu posle udarca Gereta Bejla sa velike udaljenosti.

Nako novih saznja postavlja se pitanje da li bi ishod finalnog meča bio drugačiji. Jer ako ovo nije u pitanju "vadilica" Karijusa već živa istina, onda cela ova situacija poprima novu dimenziju.

BONUS VIDEO: Joga Bonito urednika fotografije Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.