ODLAZIŠ, A VOLIMO TE: Igrači Reala se oprostili od Zidana, samo jedan od njih se još nije oglasio! (FOTO)
Foto: EPA/Fernando Villar

Dokaz koliko je bio voljen

ODLAZIŠ, A VOLIMO TE: Igrači Reala se oprostili od Zidana, samo jedan od njih se još nije oglasio! (FOTO)

Francuski trener je bio jedan od najvoljenijih trenera u istoriji "kraljevskog kluba" što pokazuju i ove poruke

Objavljeno:

Zinedin Zidan je šokirao čitav fudbalski svet, a posebno sve u Real Madridu, od igrača preko uprave do navijača, iznenadnom odlukom da pet dana po osvajanju treće uzastopne Lige šampiona podnese otkaz.

Francuski stručnjak je odlučio da posle dve i po prilično uspešne sezone napusti mesto šefa stručnog štaba "kraljevskog kluba", a njegovo saopštenje ostavilo sve bez teksta, posebno igrače koji su se putem društvenih mreža oprostili od njega i zahvalili mu na svemu što je učinio za njih.

Emotivne poruke koje su mu uputili dovoljno govore koliko je bio cenjen, poštovan, ali i voljen od strane igračkog kadra.

- Veoma sam ponosan što sam bio vaš igrač. Hvala vam mnogo, treneru - napisao je Kristijano Ronaldo, prva zvezda madridskog kluba.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

- Mister, kao igrač i kao trener uvek si hteo da budeš na vrhu. Hvala ti na ovim godinama prijateljstva i ljubavi. Odlaziš, ali tvoja zaostavština ostaje. S tobom smo doživeli jedno od najuspešnijih poglavlja u klupskoj istoriji - poručio je kapiten Serhio Ramos.

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

- Kakva je čast bila razvijati se pod nadzorom tako velikog čoveka kao što si ti?! Hvala, Zizu - rekao je Benzema.

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

- Hvala vam za sve što ste uradili za mene i za ekipu. Bila je čast pobeđivati sa tobom i učiti od tebe za sve ovo vreme. Želim vam sve najbolje, mister - poruka je od Marka Asensija.

A post shared by Marco Asensio (@marcoasensio10) on

- Hvala, mister! Bilo je zadovoljstvo - napisao je Toni Kros.

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s) on

- Samo da vam se zahvalim za ove dve i po godine što ste nam bili trener. Bili ste neverovatan profesionalac kao i čitav vaš stručni štab. Mnogo sam naučio kao igrač i kao čovek od vas. Želim vam sve najbolje i još jednom hvala za posvećenost koju ste nam usadili - poručio je Dani Karvahal.

Jedini koji se do sada nije oglasio niti poslao poruku Zidanu jeste Geret Bejl, heroj iz finala Lige šampiona ove godine, jer njih dvojica nisu bili u dobrom odnosima ove sezone.

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić u bolovima posle povrede

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.