PARTIZAN PROSLAVIO 20 GODINA OD OTVARANJA ZEMUNELA! Zeka: Želim da naglasim značaj Teleoptika! (VIDEO)
Foto: Espreso

ČESTITAMO

PARTIZAN PROSLAVIO 20 GODINA OD OTVARANJA ZEMUNELA! Zeka: Želim da naglasim značaj Teleoptika! (VIDEO)

I predsednik Sportskog društva i FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je crno-belima osvajanje Kupa Srbije i pohvalio brigu zapislenih za centar

Objavljeno:

Prigodnom svečanošću večeras je obeleženo 20 godina od osnivanja Sportskog centra Partizan Teleoptik, popularnog "Zemunela".

Među mnogibrojnim gostima, među kojima je bio i nekadašnji predsednik kluba i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, prisutnima se obratio Žarko Zečević, generalni sekretar crno-belih u vreme otvaranja centra.

- Želim da naglasim zaslugu Teleoptika što ovaj centar postoji i služi za primer. Svi bi trebalo da budu ponosni i zadovoljni što ovako nešto egzistira u Srbiji, a ne zaboravimo i centar u Staroj Pazovi, za čije otvaranje najveće zasluge idu Tomislavu Karadžiću - rekao je Zečević.

Predsednik Sportskog društva i FK Partizan Milorad Vučelić čestitao je crno-belima osvajanje Kupa Srbije i pohvalio brigu zapislenih za centar.

- Dragi partizanovci, zahvaljujem se svima koji su ga na ovim nivou održali a to je zahvaljujući brigi svih zaposlenih. Čestitam svim Partizanovcima osvajanje Kupa, mi smo se oslonili na prethodnike, želim vam prijatno veče - izjavio je Vučelić.

BONUS VIDEO: Povreda Vanje Marinkovića

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.