Mitrović na okupljanju Orlova: Fizički se nikad bolje nisam osećao, prolazak u drugu fazu bi bio uspeh! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

SAMO NAPRED!

Mitrović na okupljanju Orlova: Fizički se nikad bolje nisam osećao, prolazak u drugu fazu bi bio uspeh! (VIDEO)

Pogledajte i izjavu Marka Dmitrovića, golmana Eibara i jednog od konkurenata za mesto među stativama

Objavljeno:

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je danas je primarni cilj prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu u Rusiji i da će predstojeće pripreme iskoristi da se što više poradi na detaljima.

- Mislim da je plasman na Mundijal veliki uspeh, a prvi cilj je da se prođe grupa. Već smo se upoznali sa novim selektorom. Nikad nije dosta uigravanja, jer uvek možemo da se što bolje spremimo - rekao je Mitrović novinarima posle treninga u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima, uspeh sa Fulamom koji je ostvaren plasmanom u Premijer ligu ostavlja iza sebe, a u reprezentaciji nalazi motiv za period koji dolazi.

- Sto posto sam fokusiran na reprezentaciju o kojoj nisam razmišljao dok nisam završio posao u Fulamu. Sad mi je motivacija na Srbiji. Fizički se nikad bolje nisam osećao. Igranje u Fulamu donosi mi samopouzdanje, golove i dosta utakmica u nogama i to iskustvo ću preneti ovde - rekao je Mitrović.

Kako je rekao, golova mu nikad nije dosta, jer uvek oseća glad za njima.

- Golovi su kao droga, što ih više postižeš više si gladan kao vuk. Ekipa je prenela na teren zamisli Jokanovića. Nisam ja heroj Londona. Ekipa je najvažnija, a pojedinci su ti koji nekad iskaču - rekao je Mitrović.

A, pogledajte i poslušajte i šta je rekao golman Marko Dmitrović, koji je proglašen za najboljeg fudbalera Eibara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.