ILIEV NAJAVIO KORENITE PROMENE U PARTIZANU: Rekonstrukcija obavezna! Neki su stigli do maksimuma, neki su predugo tu...
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Promovisao prvo pojačanje

ILIEV NAJAVIO KORENITE PROMENE U PARTIZANU: Rekonstrukcija obavezna! Neki su stigli do maksimuma, neki su predugo tu...

Sportski direktor crno-belih najavljuje brojne promene u ekipi za sledeću sezonu

Objavljeno:

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je brojne promene u timu za narednu sezonu i rekao da očekuje da će do početka priprema u klub doći nekoliko novih fudbalera.

- Samo što smo završili sezonu, krenuli smo u ofanzivu pravljenja tima za narednu godinu. Dovođenjem Nemanje Nikolića krenuli smo od onoga što mislim da nam je bilo najpotrebnije u ovoj sezoni, a to su realizatorske sposobnosti, igrač koji može da nam donese mnogo golova - rekao je Iliev na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ivica Iliev veruje da će Nemanja Nikolić doneti mnogo golova Partizanu
Ivica Iliev veruje da će Nemanja Nikolić doneti mnogo golova Partizanufoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Partizan je predstavio novo pojačanje, dosadašnjeg fudbalera Spartaka Nemanju Nikolića, koji je potpisao trogodišnji ugovor. - Svesni smo da moramo da rekonstruišemo tim iz ovog ili onog razloga. Nekoliko fudbalera ima dozvolu da ode uz adekvatna obeštećenja. Pojedini su možda došli do maksimuma, a neki su mnogo vremena sa nama. Ne želim da pričam ništa do realizacije potencijalnih transfera. Sigurno će biti odlazaka, biće mnogo izmena za narednu sezonu - naveo je Iliev.

Ivica Iliev je najavio brojne promene u timu Partizana za sledeću sezonu
Ivica Iliev je najavio brojne promene u timu Partizana za sledeću sezonufoto: Beta

On je rekao da će igrači 9. i 10. juna biti podvrgnuti pregledima, a da je 11. juna prozivka za početak priprema za narednu sezonu. - Po završetku sezone smo krenuli da pravimo tim za narednu i verujem da ćemo do početka priprema dovesti nekoliko igrača. Povodom odlazaka, nisam siguran da ćemo tako brzo uspeti da realizujemo transfere, pošto kreće Svetsko prvenstvo i većina transfera u Evropi će se obaviti po završetku Mundijala - dodao je Iliev. Govoreći o 25-godišnjem Nikoliću, Iliev je rekao da je želeo da ga dovede u januarskom prelaznom roku, ali da iz nekoliko razloga transfer nije realizovan.

Ivica Iliev i Miloš Vazura najavljuju većinu odlazaka iz kluba posle Mundijala
Ivica Iliev i Miloš Vazura najavljuju većinu odlazaka iz kluba posle Mundijalafoto: Dado Đilas

- Dočekali smo da ga dovedemo u letnjem i da pojačamo našu ofanzivnu liniju. Nemanja je bio u idealnom timu za prošlu sezonu i jedan je od samo trojice koji nisu iz Partizana i Zvezde. Odigrao je sezonu na vrhunskom nivou i verujem da ćemo sa njim dobiti ono što je potrebno - naveo je Iliev.

Nikolić je karijeru počeo u Grblju, a zatim je igrao za Rostov i Aktobe, da bi prošle sezone potpisao za Spartak, sa kojim je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa, uglavnom i nakon što je Partizan odbranio trofej u Kupu Srbije.

BONUS VIDEO: Slaviša Kokeza na utakmici Brodarac - Napredak (M)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.